Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Friday, January 28, 2011

Selamat pagi semua !!!

Salam..

Hari ni hari Jumaat.. Ramai member-member semua dah balik kampung dah. Aku buat experimen hari ni. Bukan nak sedih tak boleh balik, tapi sebab esok nak pergi Teluk Bahang, sekali lagi !!

Dah beli tiket bas balik, (terima kasih sebab ingatkan saya, my Miss Green Apple) sebab road tax kereta dah mati dan aku akan balik pada hari Ahad pagi. Maka yang menunggu kepulangan saya di Seremban, bersiap ye. Aku nak karpet merah.

Pagi ini aku dikejutkan dengan satu post rakan sekelas aku. Heee. Aku dapat jadi follower dia yang ke-100. Punya teruk laa aku ni sebagai kawan, tak jadi follower dia siap-siap. But the good side is, I am the 100th follower. Heheh.



Beliau yang dimaksudkan adalah Cik Ogies kita
Mari terjah ke blog beliau.

Disebabkan beliau dah menceritakan sedikit pasal aku, aku pun nak cerita sikit pasal dia.

Budak-budak kelas aku semua panggil dia nama Ogy. Dah 4 tahun sama kelas dengan dia ni. Tapi tak pernah nak dapat sama group dalam buat assignment (Lecturer kitorang suka buat group assignment ni).

Dia sentiasa bersama rakan sePALAPES beliau yang hanya mereka sahaja PALAP di kelas dan dalam kumpulan diorang ni perempuan sahaja. Takde budak laki yang masuk PALAP. Jadi dia dan rakan-rakan PALAP ni, sangat-sangat laa rajin. Mereka ni sangat rajin study. Walaupun diorang semua busy gila dengan PALAP pada hujung minggu, kerja rumah pun diorang boleh siapkan, badingkan dengan kitorang yang tak busy sangat.

Spesifiknya, korang boleh tengok Ogy ni, sentiasa happy je. Cuba korang baca blog dia
, happy je kan mood dia. UHuh .. Tak pernah tengok dia tensen ke, marah ke. So macam dia cool n steady je. heeee

Itu je. Terima kasih Ogy menjadikan saya yang ke-100.
Macam ada komplot je kan ?

3 ngomelan:

ogies_cuteis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboooii... promote aku ek... hehe.. papepon thank.. weh.."cool n steady keh??"

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

a ah ... cool and steady ...

promote !! promote .. sapa nak calon, meh aku bg no tepon ogy .. wakaka

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nk no tepon!wawawaaa ;))


spe green apple ko tu?meh no fon gk ;P

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget