Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Saturday, January 15, 2011

Tempat Makan Best sekitar Parit Buntar: Nasi Lemak Kuning (Sarapan dan Tengah hari)

Salam

Hari itu ada cerita makan best untuk makan tengah hari dan makan malam. Iaitu, Pak Su Ikan Bawal Goreng. Amacam? Ada yang dah try ke belum ? Kepada yang belum try, ni saya bagi peta nak ke sana.

Sila click untuk 'penglihatan' lebih jelas
Hari ini, nak cerita pasal tempat makan lain pula. Saya tak tahu nama kedai dia, tapi orang kat sekitar Parit Buntar ni panggil, Nasi Lemak Kuning.

Di sini, anda boleh datang makan untuk sarapan pagi dan juga makan tengah hari. Apa yang speselnya adalah nasi lemaknya yang berwarna kuning dan telur gorengnya dimasak fresh untuk anda. Anda juga boleh ambil lauk-lauk kegemaran anda. Nak ayam ke, kambing ke, lembu ke. Amik sajalah, lepas tuh bayar ye.

Apa macam ? Manyak kuning ??

Ok, ni saya sediakan peta nanti jangan sesat ye.
Sila click untuk penglihatan lebih jelas

4 ngomelan:

-apis- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bro,harga mcm mn ok ka??hehe

sekamar rindu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam..

singgah petang follow ur blog..

****18

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lupa plak harga dia .. hahah .. RM 1.20 rasa ye ..

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jaga2 pai..nasi lemak skt kuning tu :P

tp nmpk menyelerakn la.bole la klu aku turun parit buntar ko bwk aku gonjeng smbil mkn2.

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget