Tempat Makan Best sekitar Parit Buntar: Nasi Lemak Kuning (Sarapan dan Tengah hari)

January 15, 2011 iPai 4 Comments

Salam

Hari itu ada cerita makan best untuk makan tengah hari dan makan malam. Iaitu, Pak Su Ikan Bawal Goreng. Amacam? Ada yang dah try ke belum ? Kepada yang belum try, ni saya bagi peta nak ke sana.

Sila click untuk 'penglihatan' lebih jelas
Hari ini, nak cerita pasal tempat makan lain pula. Saya tak tahu nama kedai dia, tapi orang kat sekitar Parit Buntar ni panggil, Nasi Lemak Kuning.

Di sini, anda boleh datang makan untuk sarapan pagi dan juga makan tengah hari. Apa yang speselnya adalah nasi lemaknya yang berwarna kuning dan telur gorengnya dimasak fresh untuk anda. Anda juga boleh ambil lauk-lauk kegemaran anda. Nak ayam ke, kambing ke, lembu ke. Amik sajalah, lepas tuh bayar ye.

Apa macam ? Manyak kuning ??

Ok, ni saya sediakan peta nanti jangan sesat ye.
Sila click untuk penglihatan lebih jelas

4 comments:

-apis- said...

bro,harga mcm mn ok ka??hehe

salam..

singgah petang follow ur blog..

****18

iPai said...

lupa plak harga dia .. hahah .. RM 1.20 rasa ye ..

jaga2 pai..nasi lemak skt kuning tu :P

tp nmpk menyelerakn la.bole la klu aku turun parit buntar ko bwk aku gonjeng smbil mkn2.