Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Thursday, January 20, 2011

Reminiscene: Internship: Last Day 9th July 2010

Salam


Ok .. post ni sepatutnya dah lama keluar, tapi tak sempat buat pon .. Maka, saya ingin abadikannya di dalam blog, nanti akan datang boleh kenang-kenangkan kembali.

Hee, kek di atas tuh adalah kek.. er apa nama kek ni ek. Yang aku tau, ia daripada secret recipe, tapi aku tek pernah makan yang ni.. Hehehe .. Terima kasih kepada mereka-mereka yang support beli benda ni. Terharu sangat.

Hadiah kenang-kenangan daripda En. Zohdee, Head of Cost Control, Project Planning Department. 
En. Zohdee ni hebat betul. Sangat proaktif. Busy memanjang daripada pukul 8 pagi tuh, sampai pukul 5 petang. Grad from Mechanical Eng USM plak tuh. Dia kata dia penah jadi YDP MPP kat Kampus Kejuruteraan Tronoh.

 Gambar di akhir majlis. En Zohdee dah hilang time ni, dia ada meeting dengan bos besar

Haa, ni gambar daripada Cost Control punya bahagian. 
Depan: Liyana (Baru masuk je time ni), Kak Ina (banyak sangat membantu), Nawwar (sama batch dengan Liyana, tapi masuk awal)
Belakang: Pak Lukman (Asal Indonesia, baik betul pak Lukman ni), Syazwan kot (baru masuk dan tak banyak cakap dengan dia), xx, En Zohdee (yang mantap dan power), Hazwan (baru masuk, sekali dengan Syazwan dan Liyana. bagus dia ni. Proaktif dan ada gaya tersendiri. Err, lupa nama dia. haha (Dia pendiam tapi baik sangat. Dan akak Aini Fadhilah, tuan punya kamera.

Lepas abes semua-semua tuh, apa lagi, semua duk possing nak tangkap gambar r. uhuhu. 
Lokasi: Bilik Meeting, Tingkat 42, Tower 1, KLCC

Terima kasih semua !!! Semoga kita berjumpa pada akan datang !!!!!

1 ngomelan:

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku dlu pas internship bergonjeng dgn aweks2 dlm opis aku je.

HAHAHA ;)) bajet hot plk kn. :P

mke ko asal bajet cute dlm pic tu?ahahah

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget