Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Sunday, January 30, 2011

Kenapa aku tak balik lagi ni ???!!!!!

Salam

Kenapa aku tak balik lagi ? Sebab semalam join program MPDJ pergi ke Monkey Beach. Selaku bekas MT, mereka jemput laa aku untuk join Hari Keluarga MPDJ diorang ni. Mantap-mantap diorang semua ni.

Walaupun time aku dulu, aku pernah mencadangkan projek ini dan amanahkan exco suruh buat, impian itu tidak dapat direalisasikan sebab sidang lepas terlalu pack dengan aktiviti-aktiviti sepunya MPD.

MPDJ sidang 2010/2011. Tema baju MPDJ diorang tahun ni, kuning.

Tapi takpe, atleast aku dapat join juga pergi trecking ramai-ramai begini. Dan dengan sampainya aku di Monkey Beach, satu list tempat Taman Negara Pulau Pinang ini, sudah aku sampai. Yang tinggal cuma Rumah Api Muka Head je. Owh yeah. Kalau ada masa lagi, nak serang tempat tu plak.

Sesiapa yang nak tahu lagi boleh baca post ini. Ada map yang korang boleh tengok.

Alamak dah pukul 10.30. Nak kena call teksi, nak pergi bus station. Terima kasih kepada Cik Junior, Norifa yang memberikan no telefon teksi kat Facebook tadi. uhuhu

Jumpa uoollss nanti ek !!

3 ngomelan:

a.y.s.h.a.h said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Suke monkey beach!! sangat chantek. suci je rasa. haha~

kalo mau mendaki sampai rumah api, sila ajak aku. sbb rase xpenat jalan sampai monkey beach je. teehee =)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

orait ... jom ... bw bob n wani sekali .. mesti diorang nak .. uhuh

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

klu honeymoon tmpt cmni best x pai? ;P

bt blind date ke kn.hahaha

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget