Update ringkas je...

January 25, 2011 iPai 7 Comments

Salam

Penat sangat. Pergi Career Fair then sambil bekejar buat final year project.

- Pergi interview untuk SlumberJ - Esok ada second screening

- Pergi interview K.Kem - Ada peluang besar bolehlaa pergi Arab Saudi. Dan brother interview tuh, sempoi sangat. Sampai tukar cakap Bahasa Melayu je.
Soalan teknikal yang tak dapat jawab (malu gile tadi) 1kPa = ? psi .. Hahaha .. Aku tak hengat !!!

- Pergi interview Western Digital. Mat saleh tuh macam best je. Cuma dia tak sure dia boleh amik chemical engineering atau tak. Kalau dapat, dia hantar kat plant yang baru bukak kat Penang dan Thailand.


Fuh.. Penat. Makan tengahari pun below. Kuiz advance process control terlepas. Pop kuiz actually. So memang SUPRISE je laa .. Jumpa lecturer pun, dia macam nak bagi chance tapi dia nak jadi strict juga.

Saya rehat dulu. Ingatkan malam ni nak post 7 Wonders tuh. Tunggu ek.. sikit je lagi ..

7 comments:

Wani said...

owh, ruginye naufal tetinggal kuiz, dokte suruh buat balik table 1, 2 ngn 3 tuh, jawapan dah ade, cuma derive je, senang sgat...
table1, 1 derivation 1 markah
table2, 1 derivation 2 markah
table3, 1 derivation 3 markah

buat sebanyak mungkin dlm 15 minit,
kn naufal dah buat, so mcm salin jela, hehe

iPai said...

waaa .. tau .. td jumpa dr pon, dr tak kasi anta ..

miss puteri said...

semoga murah rezeki cepat dapat keje pi obersea.he

me said...

yey! nk ikut..p arab saudi. pleash2..hehe

wish u best of luck for the final year;)

iPai said...

put ~ thanx put

me ~ heheh . meh2 ikut

fifiey ~ wah .. thanx ..

ala..biasa la.bkn ko x pndai.tp trlalu neves smpai lpe bnd2 yg senang yg ko selalu bt kn.kdg2 aku cmtu jgk.

tetbe blur.