Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Monday, January 17, 2011

Group Limau Purut, Citurs hystrix, NACES 2010

Salam

Hee, aku just nak tunjuk gambar group aku kerana, group aku ni style masa aktiviti NACES 2010. Yang team USM menang untuk kategori presentation tuh.

Trademark kitorg ...
Who are we ?
Limau purut (Perlahan)
Huh ?
Limau purut !!!!!(kuat)
(Ramai-ramai) Eeeee .. masamnya !!! (Pejam mata, n letak jari telunjuk kat pipi)

Kiut ok !!!

Nak abadikan gambar-gambar kumpulan kat sini kerana takut terlupa. Sudah lost contact. hahahaha

 Chinese 2 paling kiri, Sze Leng and VV from UPM - rasanya menang 3rd place for presentation.
Chinese girl next to them is Ping from Curtin University, Sarawak Branch - Dia masuk kategori video presentation.
Next to her is Hanim from UiTM - peserta and spectator.
Then, Wan Ching from UTAR (Ramai peminat ni) - Kategori Presentation.
Aku.
Remy from UTM (kawan sekolah menengah aku sama kelas dengan dia ni) - Spectator
dan gadis-gadis duduk ni, Min, Nad (sama matrix, tapi tak pernah nampak) , Aimi daripada UiTM - peserta.
Semunya Chemical Eng !!!

Tengah Green Walk. Yang belakang Aimi tuh, Faci kitorang. Kawan sekelas dengan kawan aku masa matrix.

Kalau korang baca blog aku ni, jangan lupa contact aku balik ek. heheh

5 ngomelan:

Izyan Nazihah Nor Azman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

klo ade pp chubby kiut la..
perasan!!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni bunyi jeles ke hape ni ?? heheh

Izyan Nazihah Nor Azman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak jeles lah. haha. tp xkiut..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jap .. ko tgh ckp pasal aku ke ?

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

asal ko pgg pokok pai?

hahaha..;D klu aku la kn,baik aku brsandar kt bahu aweks amoi tu ke.bru r nmpk kemachoan ko. ;P

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget