Group Limau Purut, Citurs hystrix, NACES 2010

January 17, 2011 iPai 5 Comments

Salam

Hee, aku just nak tunjuk gambar group aku kerana, group aku ni style masa aktiviti NACES 2010. Yang team USM menang untuk kategori presentation tuh.

Trademark kitorg ...
Who are we ?
Limau purut (Perlahan)
Huh ?
Limau purut !!!!!(kuat)
(Ramai-ramai) Eeeee .. masamnya !!! (Pejam mata, n letak jari telunjuk kat pipi)

Kiut ok !!!

Nak abadikan gambar-gambar kumpulan kat sini kerana takut terlupa. Sudah lost contact. hahahaha

 Chinese 2 paling kiri, Sze Leng and VV from UPM - rasanya menang 3rd place for presentation.
Chinese girl next to them is Ping from Curtin University, Sarawak Branch - Dia masuk kategori video presentation.
Next to her is Hanim from UiTM - peserta and spectator.
Then, Wan Ching from UTAR (Ramai peminat ni) - Kategori Presentation.
Aku.
Remy from UTM (kawan sekolah menengah aku sama kelas dengan dia ni) - Spectator
dan gadis-gadis duduk ni, Min, Nad (sama matrix, tapi tak pernah nampak) , Aimi daripada UiTM - peserta.
Semunya Chemical Eng !!!

Tengah Green Walk. Yang belakang Aimi tuh, Faci kitorang. Kawan sekelas dengan kawan aku masa matrix.

Kalau korang baca blog aku ni, jangan lupa contact aku balik ek. heheh

5 comments:

klo ade pp chubby kiut la..
perasan!!

iPai said...

ni bunyi jeles ke hape ni ?? heheh

tak jeles lah. haha. tp xkiut..

iPai said...

jap .. ko tgh ckp pasal aku ke ?

asal ko pgg pokok pai?

hahaha..;D klu aku la kn,baik aku brsandar kt bahu aweks amoi tu ke.bru r nmpk kemachoan ko. ;P