Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Tuesday, February 1, 2011

Bila dah lama tinggalkan Adobe Photoshop

Salam

Hee .. baru balik jalan-jalan Melaka. Jap lagi nak pergi uptown, maka sila tunggu aktiviti jalan-jalan uptown abis dulu ek. Sekarang nak cerita pasal aku yang dah lama tinggalkan adobe photoshop. Inilah buktinya, bila ilmu tanpa amal, tiada gunanya. Kenapa ? Sebab ia akan lupa.

Adeh. Ada request daripada pejabat Jaya untuk buatkan logo sistem baru diorang. Mula-mula nak rekemenkan tak perlu buat, tapi dah ada orang request, kenalaa buat juga kan.

Malu seh. Simple sangat. Tu pun cilok sikit daripada Google. Ngeh3

6 ngomelan:

miss puteri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oklah 2! saya tak pandai lgsg pon! nk blaja tapi tak sempat lagi. dulu kat u taknak belajar.

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe .. nantikan buat kelas bg put n salwa belajar sama2 .. ok x ?

putra87­™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha... msti ko xdpt wish dr najib kn??? wakakakaka...

miss puteri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pasti boleh!hehe... wawa.wawa.wawa....

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

put ~ pasti2 boleh ...

putRA ~ eh .. sampai ke sini haa kau dtg ..

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

plg tdk pun ko thu la gn.dr aku ni yg asas je thu.

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget