Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Sunday, February 27, 2011

Tengah menggelabah ..

Salam

Hari ini hari Ahad. Esok hari Isnin. Kena hantar report 2, final year project, walaupun eksperimen tak habis lagi. Harap-harap Prof tak marah. uhuhu.

Hari Jumaat pergi interview;
Tempat kat Rohas Perkasa, KL. Dekat-dekat dengan KLCC. Pergi malam hari Khamis, balik Jumaat malam. Balik terus pengsan. Tak larat.

Interview cam ne ? Patut pukul 9 pagi, tapi interviewer datang lambat. huhuh. Candidate pertama lama sangat, then interviewer nak pergi meeting pukul 10 pg sampai pukul 12 tengahari. 12.15 Baru dapat masuk bilik interview. Masa tu dah mengantuk dan lapar. Dah tak boleh berfikir dengan kelajuan RAM biasa. Maka jawapan yang keluar agak merapu dan tak kukuh.

Habis interview pukul satu, cepat-cepat berlari ke masjid. Huhu.

Tak sempat jumpa kawan-kawan time internship hari tuh. Tapi jumpa;
Abang Dawos dan Kak Syida

Kat dalam jam area keluar ke arah Highway Cheras-Kajang. Hehe. Maka dalam kereta pun, bertata-tata dan ber'bye'-'bye'. hahah.

4 ngomelan:

caHayA pembUkaAn haTikU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah.. sama ngan my husband la.. heheh.. wish u gud luck ipai.. my husband dah dpt job sana.. may be lepas ni ko plak.. semoga dipermudahkan rezki... =)

Dda Ly said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gud luck ye..:)

meh jemput ke rumah...
~my latest entry~

CtiE zAr said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gud luck..

theblabber. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow schlumberger. good luck!!

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget