Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Thursday, February 10, 2011

Kisah Benar - Test 8 Jam - Pukul 9 pagi hingga 5 petang

Salam

Pergh. Gila betul hari ni. Ini semua angkara Group & Open book Test Plant Design.

Korang penah mengimpikan test/ujian yang dijawab beramai-ramai bersama kawan-kawan korang? Baik korang tak yah mintak kot, sebab lecturer korang akan bagi soalan yang mustahil untuk dijawab.

Bayangkanlah saja kerumitan tahap dewa ke hape ke, sampaikan masa yang diberikan kepada setiap kumpulan untuk jawab 4 soalan adalah daripada 9 pagi hingga ke 5 petang.

Walaupun 8jam diberikan, namun semua orang berlari-lari ke pejabat semasa hendak hantar jawapan pada pukul 5 petang. Tandanya, tak cukup masa nak jawab.

Soalan yang diberikan adalah soalan projek kira-kira. Bulan Januari yang lepas, setiap kumpulan dengan projek Design Plant/Merekabentuk Loji, akan mengira kos. Walaupun masing-masing tahu cara pengiraan dan menggunakan software untuk soalan ini tetapi, masa 8 jam tuh tidak cukup untuk semua itu. Haish.

Test ni korang bebas menggunakan apa saja teknik yang boleh, janji dapat jawapan. Aku ingat nak post gambar bagi korang tengok macam mana keadaan huru kitorang ni. Ada yang duk lari ke sana ke mari. Ada yang jalan-jalan asik tanya jawapan. Penuh library dengan student Chem Engieering je. Tapi yang aku sempat amik adalah;

Gambar lepas test. Sedang berehat sebentar setelah kepenatan otak yang melampau


 Lepas tuh release tensen, pergi makan McD. Wakaka

Secara jujurnya, aku sendiri boleh kata, jawapan yang aku buat tadi salah. Hahaha. Tak kisahlah kan, janji aku bagi benda yang diminta dalam soalan. Huhuhahahah


7 ngomelan:

nadiah daud said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terbaikk!! release tension adalah makan kan.

:DD

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahahha... yeah.. prof subhash mmg terbaik...

'i've finish it in 3 hr'-prof subhash

ayat hebat giler, kita dpt masa 8 jam pon x boleh habih

d2z said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasib baik wani dah tweet pasal test 8 jam nih..kurang dah terkejut..hohoho

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nadiah ~ betui tuh .. makan2 !!!

wani ~ tak laa wani .. catch phrase yang lagi best 'I will upload all the notes by today' heheh

d2z ~ ala, tak suprise r cam ni ..

FaKArePa!n said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mak oi.. lma giler.. boleh mnyebabkan sindrom kepala otak menggelegak ni.. bahaya2..

mati kerana punggung besar

http://tau4374.blogspot.com/2011/02/mati-kerana-punggung-besar.html

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mak ai .. punggng besar pun boleh mati ke ?

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ipai-haaa...itulah gunanya twitter..ngeh ngeh ngeh

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget