Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Sunday, February 20, 2011

Update cepat-cepat

Salam

Ha. Busy memang busy, tapi makan kena jaga. Tu Cik Epal Hijau selalu pesan. Jadi hari ni aku update cepat-cepat je. Tak sempat. Banyak keja. List yang aku tunjuk tuh, bertambah lagi.

1. Raja Belanja Makan Pizza.
Tuan empunya duit belanja

Peluang emas kami untuk makan sebanyak mungkin

Kalau dah semua ramai-ramai turun, nyembang nak kuat je

Muka mendengar dengan teliti dan sesi argue akan bermula.
 2. Sesi berkongsi pengalaman dengan pelajar tingkatan 5, SMK Sg Bayor. Sekolah ni datang ke Pusat Pengajian Kej Kimia untuk dedahka murid diorang dengan student life di kampus/universiti. Diharapnya dapat memberi inspirasi kepada pelajar sekolah ini untuk lebih berusaha untuk cemerlang SPM. Ingatkan aku dijemput bagi ceramah, berdiri sorang-sorang kat depan, rupanya LDK. Nasib baik. Dah lama tak cakap kat depan orang ramai, gugup. Terima kasih kepada Anuar kerana menjadi photographer.

Sesi pelajar dengan Dr Hekarl. Dr Hekarl ramai peminat kat sini

My group, together with Bob. Harapnya semua akan berjaya di masa kelak

Group Zuhaili dan Azman yang berkain pelekat. La la la la.

Group Azreen
Saya ingin berterima kasih kepada batch 4th year yang turun padang untuk aktiviti ini.
Anuar, Bob, Naim
Harap korang enjoy !!

3 ngomelan:

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi2,makan tak ajak no...

ttg program tuh, kami taktau pon, so kalau kami tak turun pdg tu bukn salah kami la kn =)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh tak salah wani .. jgn risau ek .. hehe

bunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi..makan selera giler nampak..

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget