Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Tuesday, February 1, 2011

Hari Selasa cuti mid-sem

Salam

Disebabkan aku lupa nak amik installer Matlab daripada sharer USM, maka tergendalalah aku punya plan nak praktis untuk test aku nanti. Haish. Dah rugi satu malam kan.

Hari ni, ayah aku tak keja kot. Dah cuti. Maka kejap lagi akan ke Melaka untuk get ready makan ikan bakar di Umbai sempena birthday adik. huhuhu

Maka, marilah bersiap sebelum ibu marah-marah nanti. Sebelum mandi, main kamera dulu. hehehe. RIndu kat kucing ni


Amacam .. comey x ?

4 ngomelan:

♥suNa husNa♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

geramnya nk peluk..
tp ak fobia nga kucing..hehehe

miss puteri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe. comel kot! hppy birthday adik naufal. (~_^)

azie5ouh!8 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comey ny kucing !!!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

husna ~ hee .. comel kan mereka ?? tp kalo husna takut ngan kucing, kucing ni tak sesuai utk org yang takut kucing, sbb dia agak nakal

put ~ mmg comel ~~~

azie ~ yup2 .. comel sgt .

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget