Hari Selasa cuti mid-sem

February 01, 2011 iPai 4 Comments

Salam

Disebabkan aku lupa nak amik installer Matlab daripada sharer USM, maka tergendalalah aku punya plan nak praktis untuk test aku nanti. Haish. Dah rugi satu malam kan.

Hari ni, ayah aku tak keja kot. Dah cuti. Maka kejap lagi akan ke Melaka untuk get ready makan ikan bakar di Umbai sempena birthday adik. huhuhu

Maka, marilah bersiap sebelum ibu marah-marah nanti. Sebelum mandi, main kamera dulu. hehehe. RIndu kat kucing ni


Amacam .. comey x ?

4 comments:

geramnya nk peluk..
tp ak fobia nga kucing..hehehe

miss puteri said...

hehe. comel kot! hppy birthday adik naufal. (~_^)

azie5ouh!8 said...

comey ny kucing !!!

iPai said...

husna ~ hee .. comel kan mereka ?? tp kalo husna takut ngan kucing, kucing ni tak sesuai utk org yang takut kucing, sbb dia agak nakal

put ~ mmg comel ~~~

azie ~ yup2 .. comel sgt .