Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Thursday, February 3, 2011

Nak improvekan blog, tapi tak tau apa benda yang aku nak improve .

Salam.

Korang, aku nak improve blog aku, tapi aku tak tau apa yang nak kene improve. Kita takkan tau kemampuan kita apabila kita tak cuba dan meminta pandangan orang lain tentang kebolehan kita. So, boleh tak, selama dua bulan lebih ni apa yang korang TAK SUKA kat blog aku ni. Boleh tak ?


Segala komen akan aku ambil dan akan aku pertimbangkan. Terima kasih atas komen anda.

7 ngomelan:

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak ske life traffic feed buat blog anda berat aje

tak ske verify word kat bawh ni..susa nk komen

tu je

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanx miss ran ..

eyna azmi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak tahu nak komen sebab saya bloger baru ... tapi nak komen gak ...

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uiks .. cenggitu ek .. uhuhu

En Jay said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak komen..bru ada masa

observation aku, blog2 yg top, or ada byk follower (yg relahato, bukan dipaksa2) adalah sebab:

1. identiti blogger, gaya penulisan yg unik, tak tiru orang lain.

2. pandangan yg dilontarkan bernas, dan kadang2 melawan arus

3. blog simple dan tak mudah buat orang lain annoy cam bubuh lagu yg auto play, loading page lambat, kombinasi warna yang sakit mata da sebagai

4. ikhlas bg komen kat orang, so that bila orang baca tertanya-tanya, siapa bro ni, ada blog ke tak, there u got backlink

5. tawan pelbagai skop pembaca, means topik yang ko bwak tu variety, kdg2 ckap psal politik, kdg2 ckap pasal peribadi, kadg2 ckap psal resepi, so dat mcam2 hal bleh jumpa dlam blog ko.

6. jangan lupa link post bru kepada post2 lama, kalau berkaitan, so pembaca secara tidak langsung, bleh dpat info lebih, or baca lebih boyt benda yang kau ingt sampaikan.



aku pun learner gak, by time kita improve sama2, gud luck ipai;)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thank u jai .. byk tips tuh ..

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

so skrg ni la hasilnya kn..blog yg mantop.

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget