Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Monday, February 7, 2011

Salam

Haa, lama betul tak kena tag jawab soalan. Tiba-tiba hari ni kena plak satu daripada Kak Linda. Kak Linda ni antara orang yang terawal yang aku kenal masa mula-mula masuk USM dan dengan bersama dia juga la aku banyak join program-program di USM.

Dia punya blog, simple gila dan takda tempat untuk berinteraksi dengan dia pun. Comment dia off, shoutbox lagilah takda. Hee. Kalau takcaya, pergi klik kat nama Kak Linda kat atas tuh. Dia dah paksa 5 orang jawab tag dia.

Apa benda penting dalam hidup korang?
Segala benda yang aku ada secara sedar dan tidak sedar, bersyukur atau terlupa nak bersyukur, itulah benda penting dalam hidup aku.

Benda terakhir yang korang beli gune duit korang?

RM 2. Beli air kotak, air epal dan air anggur. Haus daripada buat lab final year project tadi.

Di manakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?

Mak ai. Aku jarang fikir pasal benda ni. Tapi yang aku pernah terfikir, aku nak buat garden wedding, nak bawa family terdekat pergi sewa garden kat UK. Tempat yang aku tahu adalah dekat area Bristol.



Adakah korang sedang bercinta sekarang?
 Ops, Ya.


Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
Mak ai. Mana aku nak tau. Karang jawab selama-lamanya, silap-silap ada plak benda tak elok jadi kat aku. Semuanya dengan izinnya.


Novel/buku/majalah terakhir dibeli?

Pergh. Novel Ramlee Awang Murshid tahun lepas. Sampai sekarang tak baca lagi. Haddoi

Apakah nama penuh korang?
 Nama penuh ?? AAAAHHHHHMMMMMAAAAADDDD NNNNNNAAAAAUUUFFFFAAAALLL BBBIIIIINNNNN SSSSSSSSUUUUUHHHHHHAAAAAIIIIIMMMMMIIIIII


Antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?
Ibu

Namakan orang yang betul² korang nak jumpa dalam hidup korang?Huh? Sapa ek? Maybe Taylor Swift ??


Adakah korang basuh baju korang sendiri?
Tak. Takut tak bersih. Hahahah


Di manakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
 Jalan-jalan kat mana tempat yang cantik dalam dunia ni

Beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag?
  1. Akak Linda suka buat muka blur (Maaf kak Linda, terjujur pulak, tapi rasanya dah ramai bagitahu Kak Linda)
  2. Dia suka senyum dan peramah kat orang lain
  3. Tak tau kenapa dia tak kasi orang komen dalam blog dia
Lima benda yang paling disayangi dalam hidup anda?
 Benda ? Laptop, Broadband, kereta, handphone, atm

Lagu yang paling anda suka dan selalu dengar?
Tadi terdengar lagu Speak Now kat blog kak linda.

Lima rakan Blogger yang korang nak tag:
  1. Wani http://sweetpearl24.blogspot.com/
  2. Aidil http://terbaek-dari-aku.blogspot.com/
  3. Ogy http://ogiesdacuteis.blogspot.com/
  4. cikDa http://duniabarucikda.blogspot.com/
  5. Izyan http://izyannazihah.blogspot.com/

4 ngomelan:

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wuuuuuoooohhhh

kami kena eh?
hehe...nnt kami jawap ea.. ^^

ogies_cuteis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ops.. kena jugak ek.. lama xkena virus tag nih.. hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heheh .. owh yeah .. sila buat tag ye

♥suNa husNa♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe...nt s jwp noo..bz ckit mggu ni..

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget