Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Saturday, February 12, 2011

Korang !! AKu yang noob ini ingin bertanya ...

Salam

Aku buat post ni dan letakkan kat GengBlogger, harap ada yang boleh beri input sedikit atau kongsi pengalaman sikit.

Aku nak tanya, cam na nak buat button banner ? Adakah ada apps kat tenet ? atau guna software ? Adobe ? Flash ? Swish ?

Button tuh macam ni;


 

6 ngomelan:

d2z said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

klau kat internet xtau boleh x nk generate..tp klau nk guna software, photoshop boleh~

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owh ye ke ?? ade link yg boleh belajar x ?

biruhornet said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

youtube ma..try tgk, gwa pun tak tau, tapi gwa rasa klu bab tutor ni,youtube terbaik

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owh ye ke ? tak tau plak .. thanx

Dark Light said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat photoshop je pai.. open window animation. pastu save jd '.gif'.

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha .. aku baru tau meh .. uhuh

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget