SILA SENYUM JANGAN BAGI NAMPAK GIGI

February 13, 2011 iPai 3 Comments

Salam

Baru malam ni aku berjaya untuk tidak update di sini (macam ada blog lain je), tapi 'terima kasih' kepada wani kerana menyebabkan saya membuat post pada malam ini. hehe

Walaupun dia buat keluar statement artis siap-siap
'warning: ini adalah sesi tag mengetag, tuan blog tidak akan bertanggungjawap sekiranya anda terjebak dalam sesi ini selepas ini'
Tetap tuan blog kena bertanggungjawab. Hehe

Hee, cepat-cepat update, nanti boleh tinggalkan blog ni, kalau tak, takleh stop. Segmen ini dianjur oleh Cik Muas. Dia suruh upload gambar senyum takde gigi. Huhu. Tak nampak tak sepertinya takda gigi kan ?


See or cannot see ? Haa. Senyum, senyum daa. Gigi pun tak nampak. Kalau dia masuk, konfirm menang r.


Orait. Yang atas tuh bukan gambar aku eh. Opss.
Haa, kan sudah gediks di situ.
Mari kita mengetag plak

3 comments:

Adlan Solis said...

hehe...gdluck!! semoge anda menang! ^^

Wani said...

cepatnya jawap, hahaha...

iPai said...

adlan ~ thanx

wani ~ hahaha .. kate sedang mengawal diri daripada blog ..