Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Sunday, February 13, 2011

SILA SENYUM JANGAN BAGI NAMPAK GIGI

Salam

Baru malam ni aku berjaya untuk tidak update di sini (macam ada blog lain je), tapi 'terima kasih' kepada wani kerana menyebabkan saya membuat post pada malam ini. hehe

Walaupun dia buat keluar statement artis siap-siap
'warning: ini adalah sesi tag mengetag, tuan blog tidak akan bertanggungjawap sekiranya anda terjebak dalam sesi ini selepas ini'
Tetap tuan blog kena bertanggungjawab. Hehe

Hee, cepat-cepat update, nanti boleh tinggalkan blog ni, kalau tak, takleh stop. Segmen ini dianjur oleh Cik Muas. Dia suruh upload gambar senyum takde gigi. Huhu. Tak nampak tak sepertinya takda gigi kan ?


See or cannot see ? Haa. Senyum, senyum daa. Gigi pun tak nampak. Kalau dia masuk, konfirm menang r.


Orait. Yang atas tuh bukan gambar aku eh. Opss.
Haa, kan sudah gediks di situ.
Mari kita mengetag plak

3 ngomelan:

Adlan Solis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe...gdluck!! semoge anda menang! ^^

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cepatnya jawap, hahaha...

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adlan ~ thanx

wani ~ hahaha .. kate sedang mengawal diri daripada blog ..

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget