Ok !! Malam ni aku bertekad !! Berkorban !!

February 13, 2011 iPai 8 Comments

Salam

Tak tau angin datang daripada mana. Malam ni aku akan paskan akaun blogger aku kat kawan kelas aku. dan aku akan suruh dia tukar  password aku. Supaya aku takleh update blog aku. Kalau tak, aku akan duk tengok benda ni je !!!

Taa !! untuk masa depan !! Jumpa lagi bila aku dah tak dapat tahan nak update

8 comments:

iPai said...

Yeay. Guardian yang akan jaga blog ini adalah cik Wani. Silalah pergi blog dia ye

Wani said...

hahhaha.... sila duk diam2 ye ncik ipai, jangan cuba untuk mintak psswrd smpi ujung minggu ni, hakhahah

ogies_cuteis said...

baguih2... haha

dasyat gak ah smpai kena wat cmtu :D

iPai said...

tu laa .. kena paksa sikit nie .. bg org lain pgg akaun tuh

padlie said...

wah, ni dah kes dasat..

ye lah tu wekk

iPai said...

eh .. cik qaseh tak percaya ni .. hehe