Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Sunday, February 13, 2011

Ok !! Malam ni aku bertekad !! Berkorban !!

Salam

Tak tau angin datang daripada mana. Malam ni aku akan paskan akaun blogger aku kat kawan kelas aku. dan aku akan suruh dia tukar  password aku. Supaya aku takleh update blog aku. Kalau tak, aku akan duk tengok benda ni je !!!

Taa !! untuk masa depan !! Jumpa lagi bila aku dah tak dapat tahan nak update

8 ngomelan:

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yeay. Guardian yang akan jaga blog ini adalah cik Wani. Silalah pergi blog dia ye

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahhaha.... sila duk diam2 ye ncik ipai, jangan cuba untuk mintak psswrd smpi ujung minggu ni, hakhahah

ogies_cuteis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baguih2... haha

fathiahRAIHANA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dasyat gak ah smpai kena wat cmtu :D

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu laa .. kena paksa sikit nie .. bg org lain pgg akaun tuh

padlie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah, ni dah kes dasat..

Qaseh dalia adelia said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ye lah tu wekk

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh .. cik qaseh tak percaya ni .. hehe

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget