100 Crew Reborn!!

August 01, 2011 iPai 63 Comments

Salam

 

Hee, tak tahu sempat ke idak ni. Nak join bloglist blogger power ni. Supaya kot-kot boleh kenal-kenal dengan rakan blogger yang lain

63 comments:

Cik Aish said...

apa ni tk faham....

EYFAalias said...

@Cik Aish

ni bloglists cik aish comel.

EYFAalias said...

eyfa pun join juga. ehehhee. mesti sempat punya jangan risau. ehehee

EYFAalias said...

salam kenalan ipai :) nama saya eyfa :P

Aimifiqa said...

mcm best je nak join. hihi

Syuxer said...

tentu sempat,bro..best join segmen sarjan tuh..dapat peningkatan trafik dari situ..

anismelon said...

heeee..join segmen..weee..nak join gk lah..leh tak..

hira said...

wah, untunglah~~~~ hahahaha :D goodluck! ;)

waa..belum nyempat join lagi ni~

thanks bro XD

pai,akn jd sebahgian alien. =='


aku hrp2 nti ko x lpe kn bumi,kwn.

boleh je tuuu . heheeee :)

TYNTHA LANA said...

Ipai, sorry, lana slow melow bulan ramadhan ni,hahahaha. Ouh, selamat berkenal-kenalan ya dlm segmn bloglist ats tu,heh3

~ Selamat berpuasa untuk ramadhan ke2 ipai! :)

owhh..kerooooo

Bro ahmad said...

bro masih blur lagi ni hahaaa

Luqeem™ said...

dh join tp xtau terima ke x..

Aemy Shamy said...

Ni crew utk jd mangsa alien abduction eh? hehehe...jk! ^^
mcm nak join tp sempat lg kah..? huuu...

salwaismail said...

mana linknya? nak join jgk ni. hehe :D

Cik Aish said...

@EYFAalias ooh bloglist..haha..ok ok..tp nape tk leh clik banner tu..ipai! sila letak link kat banner tu..aku nak klik tak dapat pun? ahaks..

Cik Aish said...

@Abang Stalker haha ipai alien spesis apek.. ;p ;p

NM02 said...

kenal jgn tak kenal. hehehe

EYFAalias said...

@Cik Aish

ipai kedekut tu pasal la dia ta taruk link. ahhahahahahaa

EYFAalias said...

ipai ta taruk link! aiyokkk! HAHAHAHAa

EYFAalias said...

Perghh! Ipai dah ada formspring. hahahaa

nabilah_2908 said...

main meriah la dunia blog nnti... ;)

p/s: sorry lama tak ke sini...agak busy kt tmpt cari makan..huhu... ;)

Acik said...

eh naper link ke blog sarjan tu x de?

Hans said...

ramai join ekk bro
hehehe
bro..selamat berbuka :-)

join..jgn tak join ipai..'

mcm2 jenis banner 2 mgu ni? haha..biasalah, takda banner tetap lagi..tapi yg ats tu dah confirm lah..

-selamat berbuka nanti-

Cik Aish said...

@EYFAalias hahaha tau tkpe...ipai..baik ko letak link tu..aku nak join gak..haha

Cik Aish said...

apek..letak la link...ko nak aku buatkan tutorial letak link ke.. kekekekekeke

alif ismail said...

apsal rase cam pening2 masuk blog ni ek..??? huhuhu...

abglan said...

aik.. kene tampal kat enrty ek? aiyak... ingatkan komen kat situ je

iPai said...

@Cik Aish
hee, eyfa dah tolong jawab dah

iPai said...

@EYFAalias
hahah .. takleh blah ..

hye saya iPai .. awak apa kabar ?

iPai said...

@Aimifiqa
best !! hehe ..

iPai said...

@Syuxer
wah ye ke ? uhuh .. dia ye tafik tinggi .. pakai innity tuh

iPai said...

@anismelon
join2 ..

iPai said...

@hira
trima kasih hira !!

iPai said...

@SoLy SoLicious
hahah .. tu laa pasal .. adeh2 ..

iPai said...

@sergeant keroro
sama2 bro ..

iPai said...

@Abang Stalker
hahah .. aku akan ingat abg stalker kat bumi .. hehehe

iPai said...

@tia @ Ini Kisah Tia
boleh eh ? trimas2 ..

iPai said...

@TYNTHA LANA
salam kenal ye lana ..

terima kasih lana .. selamat berpuasa

iPai said...

@[sutera kasih]
yup keroro .. heee

iPai said...

@Bro ahmad
eh napa ramai yg blur ni .. dasat ye .. aku salah tulis ni .. waaa

iPai said...

@Luqeem™
aku pon tak cek lagi dapat ke tak ..

iPai said...

@Aemy Shamy
eh alamak .. skrang tak tau laa plak .. heheh.. mangsa abduction jd monster serang aemy malam2 .. hehe

iPai said...

@salwaismail
alamak lupa letak .. adeh2 ... malu2

iPai said...

@Cik Aish
alamak2 .. lupa !!!!! malu2 ..

iPai said...

@Cik Aish
hamboi .. aku gak yg kena apek ye ..

iPai said...

@NM02
kenal2 ...

iPai said...

@EYFAalias
waaa .. mane de dekut

iPai said...

@EYFAalias
lupa .. waaaaa

iPai said...

@EYFAalias
haa, jangan tanya benda merepek kat dalam formspring ye .. hehe

iPai said...

@nabilah_2908
uhuh .. takpe2 .. masing2 ada masa bz dia .. nanti free2 datang ye .. hehe

iPai said...

@Acik
waa .. achik, saya lupa letak .. malu2 ..

iPai said...

@Hans
selamat berbuka bro .. uhuh .. ramai rasanya

iPai said...

@lala shaheila
eh macam2 banner ek .. hehe

iPai said...

@Cik Aish
waa .. jangan perli cam tuh .. hahah .. sudah keterlupaan .. uhuh

iPai said...

@abglan
owh hari tuh kene komen, ni kene tampal plak .. aku pun perasan lambat juga r

Cik Aish said...

haha da letak link da..bgs2..haha..biasala bulan2 posa ni mmg selalu lupa.. ;p

Tea Dno said...

@EYFAalias
untungla kan ipai dah ada formspring. haha.

Tea Dno said...

@Cik Aish
rajin pulak korang meng-reply komen kat sini. haha.