Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Tuesday, August 23, 2011

Berbuka puasa dengan blogger famous !!!!

Salam

Hari Sabtu hari tuh merupakan hari bersejarah kerana aku jumpa dua blogger famous. Perancangan asal aku akan jumpa 4 blogger famous, tapi apakan daya, takdir itu lebih indah daripada perancangan manusia. Namun yang menarik sekali dapat jua, bertemu muka walaupun dalam blog-blog bertempuk tampar (hyperbola je).


Tragedi jumpa blogger famous ini berlaku di Nasi Arab Damsyik yang terletak di Senawang, Negeri Sembilan. Haa, aku pernah cerita pasal kedai ini sebelum ini, iaitu post Makan Nasi Panjang


Secara jujurnya, aku menggelabah juga. Tak reti sangat nak jumpa orang yang tak pernah temu muka ni. Dan bila aku gelabah, aku boleh jadi sangat senyap, dan aku juga boleh jadi banyak cakap sampai membosankan. Er, aku harap diorang tak rasa aku bosan. Heheh

 Dari kiri, Eyfa, aku (tutup muka, malu. Diorang kata muka aku tua) dan Tea.


Rasa bertuah sangat jumpa Eyfa ni sebab dia ni laa merupakan orang titik permulaan aku berblog secara serius. Dengan melalui dia ni laa, aku kenal blogger yang ada dalam bloglist aku yang kat kanan tuh. Tabik spring kat dia, sebab sanggup turun daripada KL sampai ke Seremban.

Tea ni pulak, bangga gila jumpa pengomen tegar blog aku, dan juga merupakan pengomen tegar blog-blog lain. Adeh, dulu ada juga rasa nak lawan balik, last-last aku give up masa aku dapat trauma ari tuh. Haha.

Sepatutnya, ada dua lagi blogger yang akan join tapi tak dapat datang. Satunya Cik Aish sebab ada planning dengan family secara tiba-tiba. Sedih tau kami. Dan lagi satu Mira Edora. Mira Edora ni tak kenal sangat. Aku kenal pun, masa dia dah start busy dengan kerja. So, tak sempat nak beramah mesra.  

Hee, takut laa nak buat gathering lagi. Malu... Hahaha 



53 ngomelan:

Cik Aish said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

soryy2 sgt sgt sbb tak dpt nak join last minit..apa kan daya..kt hanya mampu merancang...:(

seyesly sgttt sedey tak dpt join..

niway..bgs la korang stil truskan utk jumpa..! nnt plan lg..nak tebus kesalahan ni.huhu..

Wadi AR said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

muke macho kot tu psl hidden muke. kehkehkeh

Tea Dno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaah.. eceh eceh.. lepas ni boleh jumpa lagi.. dengan cik aish tu.. :D

harap juga iPai tak bosan jumpa kami!! :)

Tea Dno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Aish
nanti nak jumpa awokk juga.. haha..

Ezad Skytech said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau aq dok seremban da lama aq join sekali..hee~

syaz@rozelt said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah dah jumpe blogger..segan kot nak jumpe diorang..de mase jom gath ramai2!!!hehe

senyumSOYA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehheeh..remban ngn kelate jaoh ...T.T

t dtg serdang ya ipai..^^"

Sha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

motip conteng muke?? ahakzz

sergeant keroro said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

untunglah, nak jumpa jugak~~ XD

Bro ahmad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ipai turun kt kl..bro pakar jalan kl je..kalau seremban maunya bro sesat adess...bestnya dapat jumpa tea dan eyfa..bro tak kenal eyfa kan hmmm

[sutera kasih] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh seronoknya dpt jumpa geng blogger...

tapi sy tak pernah jmpa lg, kalo jmpa konfem malu2 gak :P

fiq. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

xpernah jumpe blogger lagi,,ahaahha,,segan.

Cik Mira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mintak ampun. :(( supposely pon nak join. sobsss. aishhh nnt kte gather raya plak. kne tebus salah ni. huuuuuuu sorry ipai. !

nurathirahkaman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhuhu best best...:)





ipai do appreciate yourself.. tak perlu dengar ckp org yg membawa ke arah negative..itu tak bagus

rara pinkmafia said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhhhh ni yg cik aish plan tu eh.besh nya...

anismelon said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waa..best nye..huuuu..anis tak pernah berkesempatan lg tok kuar ngn blogger blogger perak yg pemes wee..

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagus2,nt gath kat KL lah..senang sikit~

Acik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uwah uwahh ...
malu ye? heheheeee :)

Afikah Aziz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ekeke ipai siap tutup muka lg,malu la sgt erk hehe

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eleh ipai, kite dah nengok gmbr ni kat belog tia.......:p.......xyah cover muka tu..hahahaha...
btw, smpai ati x ajak kite skali :(( ..huhuhu....

Syafiqah Takiyudin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Untunglaahhh, jumpa blogger famous. Hehe.

Aku suka ayat 'takdir itu lebih indah daripada perancangan manusia' :)

cik najihah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bile lah nak rase lepak dengan blogger2 ni kan huhu

.izzati liyana. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

malu? gedik je. haha. apa kes ni lelaki lagi malu dari perempuan. :P

meh turun melaka pulak. boleh? haha. suruh cik syaza datang semenanjung. boleh jumpa ramai-ramai.

alif haris said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaah .. aku tak pernah lg jumpa blogger2 lain ..huhu

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Aish
hee .. takpe, ada rezeki ada punya .. jangan risau .. heheh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Wadi AR
hee .. mana ade macho .. hhehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Tea Dno
korang best laa .. tp segan .. hehe .. apa2 pon thanx k

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Ezad Skytech
uhuhuh .. kalau dekat2 pon boleh join sekali !!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@syaz@rozelt
jom2 .. syaz duk mana ye ? uhuh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@senyumSOYA
serdang ek ? heheh .. kalau jodoh jumpa ada, kita jumpa okeh ??!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Sha
motip die, malu2 kucing .. hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@sergeant keroro
tu lah .. dapat laa juga jumpanya ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Bro ahmad
hee, rasanya bro tak sempat kenal eyfa ni ..

haa, tp bro memang kenal tea kan ? sebab kenal bro pon daripada tea laa .. uhuhu

nanti next time leh rancang lg .. hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@[sutera kasih]
apa lagi syaza .. kena laa turun semenanjung .. mai2 ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@fiq.
hee, ni pon segan juga .. tapi redah je .. kalau lagi ramai, lagi segan ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Mira
heee .. jgn gitu cik mira .. lenkali ok .. next time kita jumpa ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@nurathirahkaman
er .. garang ye .. takut .. trima kasih nasihat ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@rara pinkmafia
a ah .. cik aish plan ari tuh ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@anismelon
wah blogger perak aktif kot .. anis kena jumpa diorg .. mesti lg havoc ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@me suya
hee, a ah kan .. kalau kl, mesti ramai yang datang .. tapi kalau ramai2, lagi segan laa suya

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Acik
eh sapa yg malu ni? achik ke saya ? hehe

a ah.. malu laa .. kalau achik datang, lagi saya malu ..

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

okay, eyfa rasa nk bunuh diri tgk gambar ni. buruk! kbai. lepas ni xnak amek gambar dah.

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Afikah Aziz
opss .. a ah .. malu laa saya .. hehe

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tukar la gambar comel sikit!

kbai.

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@SoLy SoLicious
eh .. tak ajak ? orang kontak kat fb tak nak jawab ..

shh, jgn bgtau ada gambar kat blog tea tuh .. hehehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Syafiqah Takiyudin
ayat pujuk diri sendiri sebenarnya .. hehehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@cik najihah
haa, cik najihah duk mana .. kalau dekat, leh join sekaki ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@.izzati liyana.
hahah .. memang gedik pon .. hahaha .. tp serius malu tau ..

haa, tu laa, ajak dia mai datang sini kan .. nanti bgtau dia, izzati sponsor jalan2 melaka .. heheh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@alif haris
heheh .. nanti cuba laa pergi .. bro pon kat area2 kl juga kan ?

iMBobo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnye jumpa sama blogger, mesti byk benda dibincangkan kn?hehe

.izzati liyana. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ceh. saya pulak sponsor. sape paling tua ah yang banje perjalanan. ye dak?

izfanora said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah, iPai diapit.. :P

tea pun der.. dlm blog dia, dia ckp malu.. hihi..

Tea Dno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@EYFAalias
amboi eyfa. awak lah paling comel tau. :)

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget