Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Thursday, August 4, 2011

BW SAMBIL TAMBAH FOLLOWER

Salam

Apa kabar korang? Takleh nak guna tag 'cayunk you all' selalu. Wakaka. Sorry tak update entri-entri sebab sedang bertungkus-lumus membalas komen dan kunjungan bagi entri-entri yang lepas. Jadi untuk itu, aku nak kena selesaikan tag segmen. Dah sampai dua orang tag aku, terima kasih buat Anis dan Aimi sebab tag ye.

Segmen kali ini dikelola (wah ayat mat belia) oleh Pwencess Yuyue. Jadi kepada sesiapa yang nak join boleh klik header Pwencess Yuyue ni. Tengok macam dah banyak banner dah dia tukar. Haa, klik je laa mana-mana banner yang korang suka (wah macam undi sudah)



Ni banner Pwencess Yuyue yang aku cilok dari Anis



Ni banner Pwencess Yuyue yang aku cilok dari Aimi



Ni plak banner Pwencess Yuyue yang aku cilok dari blog dia sendiri tadi.


Buat Eyfa dan Cik Aish: aku dah reti letak link blog kat banner tau  =P


Penerangan pasal blog sendiri
Blog sebelum ni banyak namanya tapi yang paling lastest Reminiscence yang bermaksud mengenang kembali (er ye ke? aku pun dah lupa maksudnya. Wakaka). Sebab pada asalnya blog ini memang dibuat supaya dapat kenang kembali peristiwa yang aku lalui masa lampau (bunyi macam dah back to the future dah). 


Jumlah follower
UHuhuuh. Aku takut juga nak bagitau sebab aku ye nombor banyak berubah. Banyak menurun sekarang ni. Hehe. 486. Kalau tak sama minta maaf ye.

Berapa lama dah blog
Ok, sebenarnya memang dah lama, sejak 2009 lagi. Tapi time tuh suka-suka, hentam-hentam, syok sendiri (bak kata Anif Abdullah) serta memaki hamun je dalam post. Tapi untuk address paling latest dan betul-betul serius dalam blog ni adalah December 2010.

Tag
Ada sesapa nak tag, bagitahu, aku tag nanti



Pesanan Penaja
Antara 3 golongan yang dimakbulkan doanya, adalah doa orang yang berpuasa dari terbit fajar hingga terbenam matahari pada bulan Ramadhan. Mari berdoa !!!

(Baca kuat-kuat)
Bismillah
Ya tuhanku, murahkanlah rezeki kami. Moga cepat-cepatlah Bro Stalker kawin
Amin


Haa, itu CONTOH je. Kalau korang ada doa lain, boleh amalkan juga. Tambahan pula esok hari Jumaat. Lagi mustajab



Update (Ada orang mintak panjangkan doa)

(Baca kuat-kuat)
Bismillah
Ya tuhankku yang maha pemurah, kurniakanlah kami rezeki yang baik lagi halal. Dan percepatkanlah jodoh Zuneta, Hira, Izfanora, Nasz, Bro Ahmad, Teaqarh, EYFA dan Cik Aish.
Amin, amin, amin

62 ngomelan:

Tea Dno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh eh. follower tu menurun ke menaik? lala~ nampaknya menaik je selalu. lala~

zuneta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nape lak follower nak menurun?? ala...doakan abg stalker je ke?? nak khwin jgk..haha...

hira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha. macam-macam. eh, abang stalker je ke? abang ipai? haha

izfanora said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ye sangat lah menurun iPai oi !

abg stalker jer ? huhu.. *ada apa2 ker nie? hahaha..

NasZ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya camner? sape nak doakan? haha..

MOHD NASER.com

Bro ahmad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

untuk bro sekali la ipai huhuu..terjahh d, follower ipai ngan bro lebih kurang je hmm

Cik Aish said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hhaha...bagus bagus...camtu la..takde la aku klik banner tu sampai rosak mouse. hehe.

486..ha dah betul dah tu.

TeAqArH said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

abg stalker kawen..tqah nk terjah kenduri dya..jom2 ipai..hehehe...
betol dah folower terkini tu..^_^

Cik Aish said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Tea Dno tea..biasa lah...orang hot kan..mmg follower menaik..hehehe kan ipai kan..:D

syarifahsidrus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam tak percaya je menurun..hhaha

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh! dah pandai la dia! hebat hebat! ahahhahaha

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

abang stalker je? eyfa pn nak kawen gak? :(

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ipai gay! Pilih kasih! ahahahahhahahaaa

sergeant keroro said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha, suka ayat eyfa :P

p/s : gudluck :)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Tea Dno
alamak .. tea tengok naik2 kot .. kita tgk ada turun2 .. ehhee

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@zuneta
takpe zuneta .. dah tambah khas untuk zuneta !!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@hira
abang ipai lama lagi .. heheh .. doakan hira skali k

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@izfanora
ada trun sikit2 .. waa, ape ni .. kitorang stret ok ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@NasZ
hehe .. takpe bro .. dah kasi tambah doa kat situ untuk bro ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Bro ahmad
a ah .. kite ye sama2 naik kot ..

hee, untuk bro ahmad, dah kasi tambah doa tuh .. baca banyak2 sikit esok pagi ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Aish
hee .. sampai mouse rosak .. hamboi, dasat sungguh metafora itu ye ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@TeAqArH
haa, boleh je .. nanti kita terjah reramai ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Aish
uish .. aish .. oish .. dah merepek ni ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@syarifahsidrus
ada turun sikit hari tuh tau ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@EYFAalias
trima kasih .. heheh ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@EYFAalias
ok2 .. dah tambah buat eyfa juga !!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@EYFAalias
hey, kami stret okeh !! hahaha .. eyfa merepek tau

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@sergeant keroro
amboi, support nampak .. uhhuh

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ade jugak ke ipai follower menurun dan follower menaik..hahaha..
ipai, rajin sungguh na bw..apekah rahsianya,....hehehe..
sy punye belog dr tahun 2009 jugak..serious dlam berblogging 2,3 mggu lepas..haha..caya x?

Ummi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

iPai...back to the past kot...hehe~
awat tak leh guna tag tu slalu...ada org mare letew...hehehe
panjangkan laa lagi doa tu esok ea !

zuneta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe...dah tambah nama zu...suka2...semua baca kekuat ye?? ye...ye...mekasih ye ipai...

Faidhatul Arfah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

menurun lh sngt kn followers HEHE! (:

TeAqArH said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

itulah smgt yg kite mahukan..kite terjah umah abg stalker n abiskan mkanan..hehehe

saveqmm said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wakaka..alhamdulillah...
amin...supaya cepat mereka kahwin..

ada kawan baik hati doakan cepat kahwin..baiknya...ehehe

atiyahkaman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nama sendiri tanak masuk dalam doa tuh..hahahhhahah

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul la tu... follower banyak tuuuu

MamaEma said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akak pun ada turun naik follower nya..tp tak kisahlah..janji ada juga yg sudi baca...

abglan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ha ha ha... follower kurang sbb aku yg sedut kui kui

merahitujambu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

napa makin kurang??tgok ramai jee...

merahitujambu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam ramadhan

dhiera said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

menurun???hari ini masih sama~ semalam outstation, tak dapat nak terjah sini~ hek..

doakan saya sekali~hiks

Tea Dno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Aish
betul2. memang hot stuff ni. lalala~

Tea Dno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@iPai
haahaa. yelah, owner lebih nampak. :D

Tea Dno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@iPai
huih, tea takde ke? lalalala~

M Fizan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu..sama lar kita..mula blogging 2009..saya pulak mula aktif mei 2011 ..lagi lewat..hehe

[sutera kasih] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kenapa saya tiada dalam doa awak?

*ayat skema tanda protes* HAHA

Aemy Shamy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

followers dah 487 skrg..hehe..
bagus, bagus..doakan utk kawan2 ^^

Acik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ya tuhanku yang maha pemurah, kurniakanlah kami rezeki yang baik lagi halal. Dan percepatkanlah jodoh iPai ... Amin, amin, amin
:) :) :)

Bella Bell said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

errr.. saya pon nak cepat kahwin jugak.. doakan saya.. hehehehe!!~



^^

salwaismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rase macam nk join jgk lah! :D

siti kektus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha. kalau abg stalker kawen cepat, dpat merasa nasi minyak lah nanti. :p

Aimifiqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanks IPai. hihi.

Cik Aish said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Tea Dno haha btul2..hot stuff..leh menggugat abang stalker ni. miahaha

Cik Aish said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@iPai ipai stret ea? hehehe..ok. sama la. =p

Cik Aish said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@EYFAalias yeke gay? eemmm...ipai..sila jelas kan.. hahaha..apa hubugnan ipai ngn abang stalker..hahajgn la abg stalker nampak komen ni..matiks

Tea Dno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Aish
huish. abang stalker lagi lah. bukan hot, tapi membara stuff. lalala.

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wei..tea,aish,ipai dan lain2 ==' ngumpat org..'abg stalker' ptt le tdo pun bole tersedak2.

izfa,kami straight la..T_T nk nangis la kne tuduh2 x normal cmni.

yela,thanks sume..nti klu abg kwin jgn risau..3khemah tuk blogger je.*bajet hot sgt ke.hahaha..sorg pun ssh nk dtg. T_T

alif haris said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha tambah jgn tak tambah :)
hehe

Noorul Amera Adnan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

done follow u dari segmen yuyue :) follow me back : BW sambil tambah Follower

Noorul Amera Adnan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

done follow u dari segmen yuyue :) follow me back : BW sambil tambah Follower

ILA SYAMILA ♥♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

encik ipai ! saya follow yee. :B

Green Apple said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam ramadhan utk ipai..

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget