BW SAMBIL TAMBAH FOLLOWER

August 04, 2011 iPai 62 Comments

Salam

Apa kabar korang? Takleh nak guna tag 'cayunk you all' selalu. Wakaka. Sorry tak update entri-entri sebab sedang bertungkus-lumus membalas komen dan kunjungan bagi entri-entri yang lepas. Jadi untuk itu, aku nak kena selesaikan tag segmen. Dah sampai dua orang tag aku, terima kasih buat Anis dan Aimi sebab tag ye.

Segmen kali ini dikelola (wah ayat mat belia) oleh Pwencess Yuyue. Jadi kepada sesiapa yang nak join boleh klik header Pwencess Yuyue ni. Tengok macam dah banyak banner dah dia tukar. Haa, klik je laa mana-mana banner yang korang suka (wah macam undi sudah)



Ni banner Pwencess Yuyue yang aku cilok dari Anis



Ni banner Pwencess Yuyue yang aku cilok dari Aimi



Ni plak banner Pwencess Yuyue yang aku cilok dari blog dia sendiri tadi.


Buat Eyfa dan Cik Aish: aku dah reti letak link blog kat banner tau  =P


Penerangan pasal blog sendiri
Blog sebelum ni banyak namanya tapi yang paling lastest Reminiscence yang bermaksud mengenang kembali (er ye ke? aku pun dah lupa maksudnya. Wakaka). Sebab pada asalnya blog ini memang dibuat supaya dapat kenang kembali peristiwa yang aku lalui masa lampau (bunyi macam dah back to the future dah). 


Jumlah follower
UHuhuuh. Aku takut juga nak bagitau sebab aku ye nombor banyak berubah. Banyak menurun sekarang ni. Hehe. 486. Kalau tak sama minta maaf ye.

Berapa lama dah blog
Ok, sebenarnya memang dah lama, sejak 2009 lagi. Tapi time tuh suka-suka, hentam-hentam, syok sendiri (bak kata Anif Abdullah) serta memaki hamun je dalam post. Tapi untuk address paling latest dan betul-betul serius dalam blog ni adalah December 2010.

Tag
Ada sesapa nak tag, bagitahu, aku tag nanti



Pesanan Penaja
Antara 3 golongan yang dimakbulkan doanya, adalah doa orang yang berpuasa dari terbit fajar hingga terbenam matahari pada bulan Ramadhan. Mari berdoa !!!

(Baca kuat-kuat)
Bismillah
Ya tuhanku, murahkanlah rezeki kami. Moga cepat-cepatlah Bro Stalker kawin
Amin


Haa, itu CONTOH je. Kalau korang ada doa lain, boleh amalkan juga. Tambahan pula esok hari Jumaat. Lagi mustajab



Update (Ada orang mintak panjangkan doa)

(Baca kuat-kuat)
Bismillah
Ya tuhankku yang maha pemurah, kurniakanlah kami rezeki yang baik lagi halal. Dan percepatkanlah jodoh Zuneta, Hira, Izfanora, Nasz, Bro Ahmad, Teaqarh, EYFA dan Cik Aish.
Amin, amin, amin

62 comments:

Tea Dno said...

eh eh. follower tu menurun ke menaik? lala~ nampaknya menaik je selalu. lala~

zuneta said...

nape lak follower nak menurun?? ala...doakan abg stalker je ke?? nak khwin jgk..haha...

hira said...

hahaha. macam-macam. eh, abang stalker je ke? abang ipai? haha

izfanora said...

ye sangat lah menurun iPai oi !

abg stalker jer ? huhu.. *ada apa2 ker nie? hahaha..

NasZ said...

saya camner? sape nak doakan? haha..

MOHD NASER.com

Bro ahmad said...

untuk bro sekali la ipai huhuu..terjahh d, follower ipai ngan bro lebih kurang je hmm

Cik Aish said...

hhaha...bagus bagus...camtu la..takde la aku klik banner tu sampai rosak mouse. hehe.

486..ha dah betul dah tu.

TeAqArH said...

abg stalker kawen..tqah nk terjah kenduri dya..jom2 ipai..hehehe...
betol dah folower terkini tu..^_^

Cik Aish said...

@Tea Dno tea..biasa lah...orang hot kan..mmg follower menaik..hehehe kan ipai kan..:D

macam tak percaya je menurun..hhaha

EYFAalias said...

wahhh! dah pandai la dia! hebat hebat! ahahhahaha

EYFAalias said...

abang stalker je? eyfa pn nak kawen gak? :(

EYFAalias said...

Ipai gay! Pilih kasih! ahahahahhahahaaa

haha, suka ayat eyfa :P

p/s : gudluck :)

iPai said...

@Tea Dno
alamak .. tea tengok naik2 kot .. kita tgk ada turun2 .. ehhee

iPai said...

@zuneta
takpe zuneta .. dah tambah khas untuk zuneta !!

iPai said...

@hira
abang ipai lama lagi .. heheh .. doakan hira skali k

iPai said...

@izfanora
ada trun sikit2 .. waa, ape ni .. kitorang stret ok ..

iPai said...

@NasZ
hehe .. takpe bro .. dah kasi tambah doa kat situ untuk bro ..

iPai said...

@Bro ahmad
a ah .. kite ye sama2 naik kot ..

hee, untuk bro ahmad, dah kasi tambah doa tuh .. baca banyak2 sikit esok pagi ..

iPai said...

@Cik Aish
hee .. sampai mouse rosak .. hamboi, dasat sungguh metafora itu ye ..

iPai said...

@TeAqArH
haa, boleh je .. nanti kita terjah reramai ..

iPai said...

@Cik Aish
uish .. aish .. oish .. dah merepek ni ..

iPai said...

@syarifahsidrus
ada turun sikit hari tuh tau ..

iPai said...

@EYFAalias
trima kasih .. heheh ..

iPai said...

@EYFAalias
ok2 .. dah tambah buat eyfa juga !!

iPai said...

@EYFAalias
hey, kami stret okeh !! hahaha .. eyfa merepek tau

iPai said...

@sergeant keroro
amboi, support nampak .. uhhuh

ade jugak ke ipai follower menurun dan follower menaik..hahaha..
ipai, rajin sungguh na bw..apekah rahsianya,....hehehe..
sy punye belog dr tahun 2009 jugak..serious dlam berblogging 2,3 mggu lepas..haha..caya x?

Ummi said...

iPai...back to the past kot...hehe~
awat tak leh guna tag tu slalu...ada org mare letew...hehehe
panjangkan laa lagi doa tu esok ea !

zuneta said...

hehe...dah tambah nama zu...suka2...semua baca kekuat ye?? ye...ye...mekasih ye ipai...

menurun lh sngt kn followers HEHE! (:

TeAqArH said...

itulah smgt yg kite mahukan..kite terjah umah abg stalker n abiskan mkanan..hehehe

saveqmm said...

wakaka..alhamdulillah...
amin...supaya cepat mereka kahwin..

ada kawan baik hati doakan cepat kahwin..baiknya...ehehe

atiyahkaman said...

nama sendiri tanak masuk dalam doa tuh..hahahhhahah

me suya said...

betul la tu... follower banyak tuuuu

MamaEma said...

akak pun ada turun naik follower nya..tp tak kisahlah..janji ada juga yg sudi baca...

abglan said...

Ha ha ha... follower kurang sbb aku yg sedut kui kui

napa makin kurang??tgok ramai jee...

salam ramadhan

dhiera said...

menurun???hari ini masih sama~ semalam outstation, tak dapat nak terjah sini~ hek..

doakan saya sekali~hiks

Tea Dno said...

@Cik Aish
betul2. memang hot stuff ni. lalala~

Tea Dno said...

@iPai
haahaa. yelah, owner lebih nampak. :D

Tea Dno said...

@iPai
huih, tea takde ke? lalalala~

M Fizan said...

huhu..sama lar kita..mula blogging 2009..saya pulak mula aktif mei 2011 ..lagi lewat..hehe

kenapa saya tiada dalam doa awak?

*ayat skema tanda protes* HAHA

Aemy Shamy said...

followers dah 487 skrg..hehe..
bagus, bagus..doakan utk kawan2 ^^

Acik said...

Ya tuhanku yang maha pemurah, kurniakanlah kami rezeki yang baik lagi halal. Dan percepatkanlah jodoh iPai ... Amin, amin, amin
:) :) :)

Bella Bell said...

errr.. saya pon nak cepat kahwin jugak.. doakan saya.. hehehehe!!~



^^

salwaismail said...

rase macam nk join jgk lah! :D

siti kektus said...

haha. kalau abg stalker kawen cepat, dpat merasa nasi minyak lah nanti. :p

Aimifiqa said...

thanks IPai. hihi.

Cik Aish said...

@Tea Dno haha btul2..hot stuff..leh menggugat abang stalker ni. miahaha

Cik Aish said...

@iPai ipai stret ea? hehehe..ok. sama la. =p

Cik Aish said...

@EYFAalias yeke gay? eemmm...ipai..sila jelas kan.. hahaha..apa hubugnan ipai ngn abang stalker..hahajgn la abg stalker nampak komen ni..matiks

Tea Dno said...

@Cik Aish
huish. abang stalker lagi lah. bukan hot, tapi membara stuff. lalala.

wei..tea,aish,ipai dan lain2 ==' ngumpat org..'abg stalker' ptt le tdo pun bole tersedak2.

izfa,kami straight la..T_T nk nangis la kne tuduh2 x normal cmni.

yela,thanks sume..nti klu abg kwin jgn risau..3khemah tuk blogger je.*bajet hot sgt ke.hahaha..sorg pun ssh nk dtg. T_T

alif haris said...

haha tambah jgn tak tambah :)
hehe

done follow u dari segmen yuyue :) follow me back : BW sambil tambah Follower

done follow u dari segmen yuyue :) follow me back : BW sambil tambah Follower

encik ipai ! saya follow yee. :B

Green Apple said...

salam ramadhan utk ipai..