Permohonan Program Penajaan Ijazah Dalam Negara (PIDN) 2011

August 01, 2011 iPai 35 Comments

Salam

 Bagi yang akan memasuki sidang akademik ijazah bagi tahun 2011/2012, bolehlah mula memohon biasiswa ini.


Klik

Permohonan ini hanya dibuka selama 7 hari sahaja

(Wah sangat terhad, time aku dulu 2 bulan kot)

35 comments:

a'ah la, sekarang seminggu jek. semua benda kot.

p/s : jom join bloglist keroro XD

sygnye saye maseh diploma hehe :)

ifa said...

ipai.selamat menyambut ramadhan.emm,kek kt blog ifa tu 1 je kek btik.lg 1 kek coklat :)

baru ingat nk apply.kot2 dapat tajaan buat master.hehehe

hira said...

saya tak layak kot apply. hahaha

anismelon said...

asal skang nie sume kejap kejap erk..huuu..nasib anis tak layak..weeee

Aemy Shamy said...

Sy x layak la ambil JPA ni..hehe...tp syukur lah skrg sy ada biasiswa dlm negeri..kerajaan negeri Sabah..hehe.. :)

Ipai, kalau nak masuk 2nd year punya scholar ada taakkk? Sobs. :(

skrg ni bdk sume pndai2,result gempak2.dats y kerajaan nk bg biasiswa pun terhad,spe cpt dia dpt.



tp ilmu kt dada kosong.

tak pernah dgr hoho

ABG ISZ said...

Singgah dan follow trus kasi duit raya sekali :)
Jemput Datang Ini Blog Isz

salwaismail said...

blog ipai ni macam-macam ada!
:D

Tea Dno said...

memang terhad. terkejar nih nak hantar pos sume. huwaaa.

Tea Dno said...

@Abang Stalker
ilmu di dada kosong? huhuh.

Tea Dno said...

tapi, layak ke eh? huahuahua. :|

nabilah_2908 said...

good luck diucapkan kepada yg ingin memohon.... :) :)

eh...baru perasan header blog ni...nice la..leh gerak2... ;)

zuneta said...

tuk master tak de ke awak??

* BTW...segmen kat blog zu tu..ada la tuk lelaki..join ye?? Lagi satu...ipai ada tnya sal paper craft kan?? ye...ye...suka sgt...nape?? nak belanja beli brg craft ke?? hahaha

Ummi said...

kalau dah ada nak mintak lagi boleh ?? hehe~

Hans said...

nak ucap selamat berjaya juga pada sesiapa yg memohon
:-)

erm, time pieQa dlu 2 tahun.

alif haris said...

kejap gilo seminggu je haha ..
skrg nk kuragkan rakyat minta duit haha

iPai said...

@sergeant keroro
sekejap je ek ?

iPai said...

@Faidhatul Arfah
takpe nanti amik ijazah boleh mintak .. all the best yaa

iPai said...

@ifa
opss, tersalah .. sebab rupanya macam lain je

iPai said...

@♥suNa husNa♥
haha .. master kena mintak lain ..

iPai said...

@hira
eh tak layak kenapa ..? kalau tgh nak amik ijazah, apply je .. mane tahu rezeki

iPai said...

@anismelon
eh tak layak nape ?

mintak je

iPai said...

@Aemy Shamy
biasiswa kerajaan negeri pon bagus juga .. jadi jimat2, jangan membazir .. hehehe

iPai said...

@Syafiqah Takiyudin
rasanya boleh try mintak .. tp kene duna result semester r .. tu yg susah sikit tuh

iPai said...

@Abang Stalker
ouch .. dasat ye abg stalker ..

iPai said...

@[sutera kasih]
hee, kasi tau kawan2 .. mane tahu ada yang nak

iPai said...

@ABG ISZ
wah duit raya tuh

iPai said...

@salwaismail
eh dok eh .. macam2 takde ni ..

iPai said...

@Tea Dno
all the best tea .. harapnya dapat laa nanti ..

ada rezeki memang layak punya

iPai said...

@nabilah_2908
hee, all the best pada mereka semua ...

eh baru pasan ek .. hehe