Dapatkan Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Negeri-Negeri Seluruh Malaysia Tahun 1432H/2011M

August 01, 2011 iPai 28 Comments

Salam

Selamat berpuasa semua.

Untuk dapatkan waktu Imsak Dan Berbuka puasa itu boleh klik di sini

Sumber daripada Portal Rasmi Jakim

28 comments:

Afikah Aziz said...

terima kasih Ipai,tapi ika xleh tgk sbb opis dh block bnde ni huhu >_<

Aimifiqa said...

thanks for sharing. hihi. senang nk rujuk nnt.

thanks, tak payah tengok waktu berbukka kt tv dah..eehhe

Freaky said...

selamat berpuasa dan selamat beramal

puasa taun ni berbuka lambat kan. uhuhu...

Suhazli said...

hari ni kota bharu 7.30 malam..hehe

izfanora said...

salam Ramadhan dan selamat berpuasa..

iPai puasa ke? :P

wahida said...

salam ramadhan iPai....

Syuxer said...

terima kasih,bro..ini penting untuk kaki bujang yang dok umah sorang2..hehe.

Tea Dno said...

thanks ipai. haa. dah pegi bazaar belom? ngeh3.

thanks.. kalau dulu selalu dpt info dari tv/paper je..

hira said...

saya suruh encik hotlink ingatkan saya. hebat tak? hoho

tgk kat newspaper je la hehe

nabilah_2908 said...

haih..tu la lambat ke sini..kalau tak senang2 je dapat..

sy mencari gak hari tu..jenuh geledah rumah pakcik google..baru jumpa.. :)

siti kektus said...

tenkiu ye ipai. ;)


dengar kat radio sudah. hihi

iPai said...

@Afikah Aziz
owh ye eh .. nanti bukak guna boradband ke ok dak ?

iPai said...

@Aimifiqa
sama2 ..

iPai said...

@syarifahsidrus
leh print siap2 ..

iPai said...

@Freaky
thank u firdaus

iPai said...

@najihah sahami
hahah .. mish pk macam tuh plak ye .. heheh .. sama je sebenarnya

iPai said...

@Suhazli
seremban pon 7.30 juga ..

iPai said...

@izfanora
selamat berpuasa untuk izfa juga ..

hamboi, tanya kita plak ye

iPai said...

@wahida
salam ramadhan kak .. thanx for the wish

iPai said...

@Tea Dno
nak pergi bazaar yg mane ? jom2 .. hehe

iPai said...

@Anif Abdullah| AA
aku plak tunggu radio je dulu .. sama2 ..

iPai said...

@hira
wah magnificent cyber ni .. huhuh

iPai said...

@[sutera kasih]
rajin tgk newspaper ni ..

iPai said...

@nabilah_2908
hee.. janji jumpa dah ..