Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Sunday, August 14, 2011

Kami Datang Nak Duit Raya

Salam


 Contest ini anjuran Anis Melon yang aku pernah cerita kes dia dapat kupon ayamas secara paksa tuh.


Ini merupakan contest membuat kad raya. Jadi bagi sesiapa yang ada banyak idea, sila jangan segan untuk join contest ini. Aku takdelaa kreatif sangat, jadi kalau korang masuk, korang ada chance dapat hadiah best.

Contest ini juga telah disempurnakan dengan tag yang diberikan oleh Cik Syaza yang comel loteh. Bagi sesiapa yang berminat nak join jangan malu-malu, segan-segan, sila klik banner gambar Upin dan Ipin di atas.

Sekarang, Achik comel lip lap pun tag untuk kontest yang sama. Recycle kad boleh je kan, cik Anis ? Saya repost balik kad yang saya buat ari tuh je.

Disebabkan sudah lama tidak menggodek Adobe Photoshop, ini saja yang aku mampu karangi untuk kontest ini;


Kalau hagak-hagak tak cukup besau, double klik je kat gambar ni, besau laah dia.


Wanita-wanita yang bertuah yang aku ingin tag adalah;



19 ngomelan:

salwaismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak join tapi tak kretif nk buat. T.T

[sutera kasih] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

puji sy comel tak iklasssss :P

Tea Dno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantek2... i loikkee.. biru.. :D

Tea Dno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ini memang setelkan segmen je ea.. huhuh..

siti kektus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lawa lah pulak kad tu. ;P

syarifahsidrus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kreatif2..maca sejuk je kad tu..huhu

anismelon said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah..ipai join jugak akhirnye...heee..tenks erk ipai sudi join..terpakse kan..weeee..:p

Ubey said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe. nak join tp xde org tag

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waow! giler lah kena buat kad raya, hihihi...japkami cuba na ^_^

Hans said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

moga berjaya abang ipai kita nih
:-)

nurathirahkaman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

good luck ipai..teringin nak join tapi tak kreatif..kalau hand made bleh r..hikhik

Hans said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dropbox tu dia ko sign up jer....lepas tu dia kasi 2gb free storage...n kalau invite member2..dia tambah 250mb kut setiap seorang...lupa lak aku

salwaismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah cun ni kena hantar kad raya ni dekat saya lahhh!
haha :D

Acik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jeles nye tengok kad raya tu ... :)

zuneta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tgh fikir..kreatif ke tak....ermmm...

Ezad Skytech said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

smart woo kad raya ni..(^^,)

Aemy Shamy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

awalnya....oh utk contest rupanya :p hehe....
selamat hari raya iPai..cantik kad tu..good luck k :)

alif haris said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gdluck ipai ^^
haha dah cukup besau dah tu kad raya nye .. :D

.izzati liyana. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

goodluck :)


saya sangat tak kreatif.. huhu.

close button
ShoutMix chat widget