Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Wednesday, August 17, 2011

Boleh tak aku trauma balik tengok komen korang banyak ?

Salam

Boleh tak kasi chance aku trauma balik tengok komen korang yang banyak kat entri sebelum ni. Waaa, tak sempat nak blogwalking kat blog korang yang datang komen T___T. Masa sekarang agak terhad sebab ada komitmen lain sekarang ini. Nak balas dan nak balas kunjungan tak sempat

Aku minta maaf sangat-sangat =( kalau aku blogwalking macam siput nak datang ke blog korang T__T. 

Maafkan aku yang tak sempurna ini. Plizz !!!

Untuk membusykan diri korang, boleh laa try buat Danbo versi baru:

Danbo in Pink
Click gambar, Open in New Tab
Save





27 ngomelan:

alif haris said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha .. tak pe ipai .. lek jew ..
waktu free nnt jenguk la .. ok ..
xdenya aku nk dendam dgn ko sbb tak jenguk balik blog aku hehehe :)

TeAqArH said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chill la....setiap org ada masa sibuk yg wat kite tak ketentuan

Cik Aish said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko pun dah tk subur dan ptak produktif lg ea skng ni? hahaha

fatin syahirah :) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

take your time lah. blogging di masa lapang :) rilek rilek je dulu :D

Ezad Skytech said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nanti bila ko free datang la jenguk..heee~

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku gagahkn jgk dtg cni. :)skt jari kot tekan keypad.gn hp je pun..

[sutera kasih] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chillex la ipai...tau la ipai nk tetttttt haha

malas la nk try danbo tu :P

sy pun xdpt nk blogwalking sgt ni..tak tau la apa mslh intenet ni lembap gilerr..tepksa sy main on off on off berukben, baru dpt display blog..agak2 la kalo sy buat camtu utk byk blog..tak lama pengsan huhu

anismelon said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam..ade join contest "anis kami nak duit raya" kan..anis nak alamat and nama penuh..nak bg kad raya..

email kan..anis_melon89@yahoo.com

dah email nanti inform anis kat blog erk..tq..:)

Unna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe rilek ipai. jgn trauma trauma. komen bnyk means dorang baca entry tu kna. n dorang prihatin tuk komen tu. haha

nnt dh tak bz, bw la smpai pengsan ye. utamakan kerja penting dulu. blog ni cmpak jauh jauh dulu. hikhik :D

Luqeem™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..nice :)

sntai je..

Afikah Aziz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rilek ipai rilek,tenangkan diri anda hehe

dhiera said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nanti jadi bentuk ape danbo ni?

ipai, jangan trauma trauma ye. komitmen tetap komitmen. dulu kan mana yang penting~

Hanie_Dew said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok.ok. dimaafkan sebab bagi denbo pink..wiink wink ^.*

syarifahsidrus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jangan tension2 iPai..chill,relax je, blogging kena happy..hee

senyumSOYA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mlm ni kaco ipai lam mimpi la...

" awat x jenguk blog ktorg? heheheh...

najihah sahami said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..xkan sampai trauma kot iapai..adeh.hot betul..jeles2..:)

Syuxer said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha rileks ar bro..jangan trauma nanti masuk spital x best ar pose tak penuh heheh..konfirm duit raya tak dapat hehe..;p..

selamat rilekskan diri bro..aku ok je kesulitan yang bro hadapi..

Bella said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Danbo ni ada 2 page.... hmm... mcm mne ek nak pasang?

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

xper..I tak kisah~

abglan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Uik... bulan puasa memang masa suntuk

Nor Fadila Rosli said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul-betul..rileks je..ade mase singgah la..lambat pun xpe..asal jangan lupa kawan-kawan terus dahla..:)

zuneta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alaaaaa...apa kata ipai bagi seketul danbo kat zu..malas tu nak buat...hehe...jangan nak trauma lak...kang ramai jadi silent readers..menyepi je..membisu..baru tau..nak ke?? nak ke?? cer jawab??

.izzati liyana. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

takpe encik ipai. biar lambat asal datang. boleh kan cmtuh? hihi. relax. saya tak kisah.

abglan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nasib baik aku tak komen selalu he he, kalau tak trauma manjang la ko ni iPai ha ha ha

Aimifiqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waa. mmg hebat blog Ipai. ramai kmentar. hihi,

sergeant keroro said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku dah hilang mood.

Anna Leopard said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cool~ Nanti lah kalau rajen anna buat lagi. penat woo.. huhuu

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget