Boleh tak aku trauma balik tengok komen korang banyak ?

August 17, 2011 iPai 27 Comments

Salam

Boleh tak kasi chance aku trauma balik tengok komen korang yang banyak kat entri sebelum ni. Waaa, tak sempat nak blogwalking kat blog korang yang datang komen T___T. Masa sekarang agak terhad sebab ada komitmen lain sekarang ini. Nak balas dan nak balas kunjungan tak sempat

Aku minta maaf sangat-sangat =( kalau aku blogwalking macam siput nak datang ke blog korang T__T. 

Maafkan aku yang tak sempurna ini. Plizz !!!

Untuk membusykan diri korang, boleh laa try buat Danbo versi baru:

Danbo in Pink
Click gambar, Open in New Tab
Save





27 comments:

alif haris said...

haha .. tak pe ipai .. lek jew ..
waktu free nnt jenguk la .. ok ..
xdenya aku nk dendam dgn ko sbb tak jenguk balik blog aku hehehe :)

TeAqArH said...

chill la....setiap org ada masa sibuk yg wat kite tak ketentuan

Cik Aish said...

ko pun dah tk subur dan ptak produktif lg ea skng ni? hahaha

take your time lah. blogging di masa lapang :) rilek rilek je dulu :D

Ezad Skytech said...

nanti bila ko free datang la jenguk..heee~

aku gagahkn jgk dtg cni. :)skt jari kot tekan keypad.gn hp je pun..

chillex la ipai...tau la ipai nk tetttttt haha

malas la nk try danbo tu :P

sy pun xdpt nk blogwalking sgt ni..tak tau la apa mslh intenet ni lembap gilerr..tepksa sy main on off on off berukben, baru dpt display blog..agak2 la kalo sy buat camtu utk byk blog..tak lama pengsan huhu

anismelon said...

salam..ade join contest "anis kami nak duit raya" kan..anis nak alamat and nama penuh..nak bg kad raya..

email kan..anis_melon89@yahoo.com

dah email nanti inform anis kat blog erk..tq..:)

Unna said...

hehe rilek ipai. jgn trauma trauma. komen bnyk means dorang baca entry tu kna. n dorang prihatin tuk komen tu. haha

nnt dh tak bz, bw la smpai pengsan ye. utamakan kerja penting dulu. blog ni cmpak jauh jauh dulu. hikhik :D

Luqeem™ said...

hehe..nice :)

sntai je..

Afikah Aziz said...

rilek ipai rilek,tenangkan diri anda hehe

dhiera said...

nanti jadi bentuk ape danbo ni?

ipai, jangan trauma trauma ye. komitmen tetap komitmen. dulu kan mana yang penting~

Hanie_Dew said...

ok.ok. dimaafkan sebab bagi denbo pink..wiink wink ^.*

jangan tension2 iPai..chill,relax je, blogging kena happy..hee

senyumSOYA said...

mlm ni kaco ipai lam mimpi la...

" awat x jenguk blog ktorg? heheheh...

haha..xkan sampai trauma kot iapai..adeh.hot betul..jeles2..:)

Syuxer said...

hahaha rileks ar bro..jangan trauma nanti masuk spital x best ar pose tak penuh heheh..konfirm duit raya tak dapat hehe..;p..

selamat rilekskan diri bro..aku ok je kesulitan yang bro hadapi..

Bella said...

Danbo ni ada 2 page.... hmm... mcm mne ek nak pasang?

me suya said...

xper..I tak kisah~

abglan said...

Uik... bulan puasa memang masa suntuk

betul-betul..rileks je..ade mase singgah la..lambat pun xpe..asal jangan lupa kawan-kawan terus dahla..:)

zuneta said...

alaaaaa...apa kata ipai bagi seketul danbo kat zu..malas tu nak buat...hehe...jangan nak trauma lak...kang ramai jadi silent readers..menyepi je..membisu..baru tau..nak ke?? nak ke?? cer jawab??

takpe encik ipai. biar lambat asal datang. boleh kan cmtuh? hihi. relax. saya tak kisah.

abglan said...

Nasib baik aku tak komen selalu he he, kalau tak trauma manjang la ko ni iPai ha ha ha

Aimifiqa said...

waa. mmg hebat blog Ipai. ramai kmentar. hihi,

aku dah hilang mood.

Anna Leopard said...

cool~ Nanti lah kalau rajen anna buat lagi. penat woo.. huhuu