Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Monday, August 8, 2011

Juadah berbuka puasa paling syiok

Salam

Hari ini aku jawab tag/segmen/contest. Dan masih dalam membalas komen dan balas kunjungan. Kalau nak baca post terkini sila ke Macam mana nak nampak muda dalam blog.


Sapa nak join kontest ni boleh klik kat sini 
 Gambar dikecilkan supaya ada yang tidak terliur
Source: zulkbo.com

Kontest ini ditag oleh Cik Salwa Ismail dari blog dia yang comel loteh tuh. Kalau setiap kali berbuka dan kalau dapat murtabak memang syok. Lagi-lagi kalau kari dia sedap. Selalunya aku akan makan murtabak ni selepas makan makanan utama, nasi. Dan lagi syok kalau ada beli extra untuk makan lepas solat sunat tarawikh. Pergh !!!
Aku tag;


P/S: Di kala post ini terpampang di blog, aku baru je terkedek-kedek nak ke blog korang. Korang jangan marah sebab aku lambat balas blogwalking korang tau. Cayunk korang.


14 ngomelan:

Dianaa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pergh, dah lama tak makan murtabak. nanti nak beli la kat bazaar. Hihi xD

syaz@rozelt said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hari tu makan murtabak buat juadah bersahur..huhu

salwaismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha. mujur kecilkan. kalau tak confirm meleleh je air iur ni. hahaha :D

nabilah_2908 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lagi best kalau ada sambal..tk pun bawang yg di rendam dalam air warna merah tu ( tak tau apa nama nya) hehee... ;)

Selamat berbuka puasa...and...good luck..!! :)

[sutera kasih] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnya..nsb baik sy dh bebuka haha
ok la nnti smbg lg ekk..

nk pegi jmpa tok imam dulu :P

Sha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pergh! menyelerakan..
smlm bru dpt rase murtabak yg tebal-padat kaw2 punye...hihi

Tea Dno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tetap terliur.. hohohoh.. dah 2 hari tak makan murtabak.. lalala... adeh, camne ni.. sama pulak juadah paling syiokk.. ==,

izfanora said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah lah lmbt terjah blog org, sempat lg bersegmen2 yer.. :P

ipai, sibuk nk join segmen anip yer.. kamu tue kan dh lebih follower.. hahaha.. :P

Syafiqah Takiyudin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alasan kenapa letak gambar tu kecik memang munasabah! Hahahah!

siti kektus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau beli murtabak mahal. baik buat sendiri dapat melantak byk2. hehe



murtabak mmg sedap weh. ;)

syarifahsidrus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahun ni tak makan murtabak pun lagi..huuu

Aimifiqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaa. martabak. dah lama tak makan.

Ezad Skytech said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pergghh..murtabak la pulak..baru je makan semalam...hee~

Anis Athia said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah2, murtabak tu..
sorry lambat terjah blog ni, check ur link kat sini yep

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/senara-link-peserta-contest-juadah.html

thanks join ^_^

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget