Juadah berbuka puasa paling syiok

August 08, 2011 iPai 14 Comments

Salam

Hari ini aku jawab tag/segmen/contest. Dan masih dalam membalas komen dan balas kunjungan. Kalau nak baca post terkini sila ke Macam mana nak nampak muda dalam blog.


Sapa nak join kontest ni boleh klik kat sini 
 Gambar dikecilkan supaya ada yang tidak terliur
Source: zulkbo.com

Kontest ini ditag oleh Cik Salwa Ismail dari blog dia yang comel loteh tuh. Kalau setiap kali berbuka dan kalau dapat murtabak memang syok. Lagi-lagi kalau kari dia sedap. Selalunya aku akan makan murtabak ni selepas makan makanan utama, nasi. Dan lagi syok kalau ada beli extra untuk makan lepas solat sunat tarawikh. Pergh !!!
Aku tag;


P/S: Di kala post ini terpampang di blog, aku baru je terkedek-kedek nak ke blog korang. Korang jangan marah sebab aku lambat balas blogwalking korang tau. Cayunk korang.


14 comments:

Dianaa said...

Pergh, dah lama tak makan murtabak. nanti nak beli la kat bazaar. Hihi xD

syaz@rozelt said...

hari tu makan murtabak buat juadah bersahur..huhu

salwaismail said...

haha. mujur kecilkan. kalau tak confirm meleleh je air iur ni. hahaha :D

nabilah_2908 said...

lagi best kalau ada sambal..tk pun bawang yg di rendam dalam air warna merah tu ( tak tau apa nama nya) hehee... ;)

Selamat berbuka puasa...and...good luck..!! :)

sedapnya..nsb baik sy dh bebuka haha
ok la nnti smbg lg ekk..

nk pegi jmpa tok imam dulu :P

Sha said...

pergh! menyelerakan..
smlm bru dpt rase murtabak yg tebal-padat kaw2 punye...hihi

Tea Dno said...

tetap terliur.. hohohoh.. dah 2 hari tak makan murtabak.. lalala... adeh, camne ni.. sama pulak juadah paling syiokk.. ==,

izfanora said...

dah lah lmbt terjah blog org, sempat lg bersegmen2 yer.. :P

ipai, sibuk nk join segmen anip yer.. kamu tue kan dh lebih follower.. hahaha.. :P

Alasan kenapa letak gambar tu kecik memang munasabah! Hahahah!

siti kektus said...

kalau beli murtabak mahal. baik buat sendiri dapat melantak byk2. hehe



murtabak mmg sedap weh. ;)

tahun ni tak makan murtabak pun lagi..huuu

Aimifiqa said...

waaa. martabak. dah lama tak makan.

Ezad Skytech said...

pergghh..murtabak la pulak..baru je makan semalam...hee~

Anis Athia said...

wah2, murtabak tu..
sorry lambat terjah blog ni, check ur link kat sini yep

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/senara-link-peserta-contest-juadah.html

thanks join ^_^