Giveaway: Angry Birds Pilihan

August 23, 2011 iPai 17 Comments

Salam

Yaa, aku nak join satu give away yang dianjurkan oleh Cik Tea. Dia punya follower dah masuk 666 (dia ni suka no 6, sebab banyak peristiwa penting dalam hidup dia, dapat no 6 ni - ok bunyi dah macam no ekor dah). Tea ni nak bagi Angry Bird. Jadi kalau korang minat Angry Bird, anda kena join, ok !!

 Klik banner untuk join.

Seterusnya, kita kena pilih apa yang kita nak berdasarkan hadiah yang disediakan. Saya pilih;

Handphone strap Red Bird

Sebabnya:
Kalau patung, saya tak tahu nak simpan kat mana. Dan kalau handphone strap boleh pasang kat handphone. Handphone saya ada garis-garis warna merah. Jadi kira matching r. hehe 

Saya suka red bird sebab dia takde power. Tak macam bird-bird yang lain, semua ada power masing-masing dan kehebatan masing-masing. Keunikan red bird ini mengajar kita untuk sentiasa berusaha melawan vavi-vavi dan mendapatkan telur itu kembali. 

(Tu yang sampai berpeluh-peluh guna red bird ni. Wakaka) 



17 comments:

good luck iPai ^__^

red angry bird godek godek je haha

saya dh tunaikan tag ipai tau :P
kita bersaing secara sihat hehe
http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/08/aku-anak-malaysia-merdeka.html

dhiera said...

good luck ipai~
sekarang ni memang musim angry bird ea.. tak pernah main. mana2 ada angry bird.

Afikah Aziz said...

gud luck ipai =)

ika xpnh men pun jd xtau kebenda bnda lah ni hehe

Bro ahmad said...

semoga berjaya ipai..nasib baik tak sama ngan bro heheee

Tea Dno said...

thanks join.. ahaaa.. :D

semoga berjaya je ipai...nti adiah bg kite jelah..heeee

Ezad Skytech said...

gudluck iPai..

p/s : aq lagi suka warna kuning..haha~

anismelon said...

gud luck..anis baru je beli keychain angry bird nie..huuuu

Aimifiqa said...

bestnye. gudluk!

gud luck pai! :)

goodluckkkkk! :)

moga berjaya yaa..=)

EYFAalias said...

mintak2 ipai xmenang. kbai~ ahahahhahahaha

EYFAalias said...
This comment has been removed by the author.

wahh all the best! hihi
kite ade dah satu set dpat hadiah befday ^^

iMBobo said...

gydluck ipai! insyaAllah boleh menang ni :)

iPai said...

hee .. thank you semua !!! bagi yang nak kongsi tuh, takleh !!! hehehe