Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Tuesday, August 23, 2011

Giveaway: Angry Birds Pilihan

Salam

Yaa, aku nak join satu give away yang dianjurkan oleh Cik Tea. Dia punya follower dah masuk 666 (dia ni suka no 6, sebab banyak peristiwa penting dalam hidup dia, dapat no 6 ni - ok bunyi dah macam no ekor dah). Tea ni nak bagi Angry Bird. Jadi kalau korang minat Angry Bird, anda kena join, ok !!

 Klik banner untuk join.

Seterusnya, kita kena pilih apa yang kita nak berdasarkan hadiah yang disediakan. Saya pilih;

Handphone strap Red Bird

Sebabnya:
Kalau patung, saya tak tahu nak simpan kat mana. Dan kalau handphone strap boleh pasang kat handphone. Handphone saya ada garis-garis warna merah. Jadi kira matching r. hehe 

Saya suka red bird sebab dia takde power. Tak macam bird-bird yang lain, semua ada power masing-masing dan kehebatan masing-masing. Keunikan red bird ini mengajar kita untuk sentiasa berusaha melawan vavi-vavi dan mendapatkan telur itu kembali. 

(Tu yang sampai berpeluh-peluh guna red bird ni. Wakaka) 



17 ngomelan:

[sutera kasih] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

good luck iPai ^__^

red angry bird godek godek je haha

saya dh tunaikan tag ipai tau :P
kita bersaing secara sihat hehe
http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/08/aku-anak-malaysia-merdeka.html

dhiera said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

good luck ipai~
sekarang ni memang musim angry bird ea.. tak pernah main. mana2 ada angry bird.

Afikah Aziz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gud luck ipai =)

ika xpnh men pun jd xtau kebenda bnda lah ni hehe

Bro ahmad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga berjaya ipai..nasib baik tak sama ngan bro heheee

Tea Dno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanks join.. ahaaa.. :D

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga berjaya je ipai...nti adiah bg kite jelah..heeee

Ezad Skytech said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gudluck iPai..

p/s : aq lagi suka warna kuning..haha~

anismelon said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gud luck..anis baru je beli keychain angry bird nie..huuuu

Aimifiqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnye. gudluk!

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gud luck pai! :)

.izzati liyana. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

goodluckkkkk! :)

merahitujambu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

moga berjaya yaa..=)

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mintak2 ipai xmenang. kbai~ ahahahhahahaha

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
fathiahRAIHANA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh all the best! hihi
kite ade dah satu set dpat hadiah befday ^^

iMBobo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gydluck ipai! insyaAllah boleh menang ni :)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hee .. thank you semua !!! bagi yang nak kongsi tuh, takleh !!! hehehe

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget