Mood ke laut, layan Digimon

August 20, 2011 iPai 23 Comments

Salam

Pergh, aku tak sangka plak aku lama tak update. Tengok link yang ada kat member, 1 minggu aku tak update. Aku tak sangka plak mood ke laut sebegini punya lama jadi. Minta maaf ye kawan-kawan kerana tak update. Mood memang ke laut minggu lepas, dan tercari-cari juga mencari sinar itu kembali.
Terima kasih kepada yang sudi singgah dan juga yang sudi bagi komen, walaupun lama aku hilang. Minta maaf sangat yaa. Tambahan pula, waktu bulan puasa ni memang agak pack sikit dengan aktiviti-aktiviti, dan hanya berpeluang untuk aktiviti yang ringkas sahaja. Mungkin raya nanti baru menggila.

Aktiviti ringkas tuh adalah;
Tengok cerita Digimon Adventure

Pergh serius aku tak tipu. Aku kalau mood ke laut, benda-benda macam ni aku layan. Korang tau tak macam mana ia membantu aku masa mood aku ke laut ? Bila tengok satu episode tuh penuh dengan;


'Agumon Digi-volve to Greymon'


 'Gabumon Digi-volve to Garurumon'
(dan seteresusnya..)


Sekurang-kurangnya bila aku tengok benda ni, aku nak tergelak sebab aku sendiri tertanya;

"Napa laa aku tengok benda ni?"
-_-"

Jadi, kasi aku masa tambahan untuk settle down dulu lagi ek. Kasi aku layan benda ni habis dulu. Wakakakaka (aku tak tahu napa aku layan benda ni. hahahah. Haddoi

P/S 1: Semua yang tag-tag, nanti aku join ye. Aku try settle minggu depan.
P/S 2: Selamat memburu Lailatulqadar !!!

23 comments:

nabilah_2908 said...

saya pulak..kalau xde mood...suka main game... ;)

Apa barang Digimon Ipai. Aku tgok Sailormoon! XD

lama dah tak tengk digimon ;D


lau pelangi mood ke laut..layan lagu peveret..mesti terus jadi cool =D

digimon...alahai ipai... heee...bek layan drama korea...heeeee

auny aizie said...

aiii ape layan digimon niiiiii
ce try makan ke, korek hidung ke

ahha

abglan said...

Alamak... macam dah kritikal je ni iPai, gi makan ubat cepat he he

Ezad Skytech said...

haha...aq kalau mood ke laut..aq pon layan kartun je..hee~

ok..kali ni anda nmpk sedikit muda yer ipai..hahahaha xblh blah digimon!!!!!hahahah okla selamat jgk memburu lailatul qadar....

nak away jugak..huu

alahai sukanya gabumon...chummel dan berbulu..:)

Aimifiqa said...

tgk gak cite ni, suke tanemon. comel!

xpe la ipai..biar la rahsia.aku thu ko tgh siapkn hantaran nk tunang nti.ops..terlepas.. :D

Aemy Shamy said...

haha..sy pun lama x tgk digimon, ala tgk skali skala apa slhnya..skrg pun sy masih tgk dragon ball..hahaha :p

izfanora said...

knp mood kita jd camtu yer? pelik x? hurm..

Bro ahmad said...

doraemon la best ipai heheee, tak paham citer digimon tu XD

alif haris said...

hahaha .. lyn digimon pn best gak kot ..
ilang stree :D hehe

Tea Dno said...

best tgk digimon ni.. kecik2 dulu penah berangan boleh evolve.. haihh..

hehe..hai ipai..saya tak nak sebut istilah tu dbimbangi menimbulkan fitnah hehe..saya tercari2 jugak mana pegi ipai :P

sengaja jgk tak nak komen dulu entri ni, biar bg saspen cket haha..

udah2la mood ke laut tu ipai..tak meriahlah xda ipai T___T

Acik said...

wakakaaa ..
gitu rupanya! kiut plak!

Jue said...

adik giler suke ngan digimon..jue kalau bosan x wat pe benda, mmg layan zz hahaha

Hans said...

hahahahah
digimon best tetapi sewaktu 8 tahun yang sudah
hahaha

aiikkkk ipai...membalas ka apa tu..adoiii juling mata sy nak baca semua komen ipai byk bebeno haha


ehh baru perasan, masih layan digimon ke?isk2 hehe

AKU PON LAYAN JUGAK, HAHA