Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Tuesday, August 23, 2011

Lagi gathering berbuka puasa dengan blogger famous

Salam

Semalam aku sedih sikit sebab mak aku tak kasi join gathering kawan-kawan matriks kat KLCC. Punya laa merancang sebelum puasa nak gathering, tapi tak sorang pun yang free. Semalam plak, ada orang besar datang turun dari Kelantan ke KL, jadi masing-masing pun secara kebetulan free pun turut memeriahkan majlis.


Huu, bila duk rumah ni aku macam jadi kanak-kanak sikit. Tak leh balik lewat, dan keluar sesuka hati. Adeh. Mungkin sebab tambahannya adalah bulan puasa, fokus kat ibadah. Huhuh. Maka, macam yang aku bagitahu dalam post gathering blogger famous hari Sabtu hari tuh, takdir kan indah daripada perancangan manusia. Lambat laun, aku akan merasa hikmahnya juga.


 Yaa, ni laa mereka. Aku pun tak tahu diorang buka puasa kat mana. n_n
Kebanyakkan diorang ni semua dah kerja
Kesian plak kameraman tak masuk dalam gambar 


 Orang besar yang aku maksudkan kat atas tadi adalah yang lelaki baju putih tuh (kiri).
'Tauke' Herbalife dan Kelantan Weight Loss Chalenge
Dia siap nak belanja aku makan lagi
Tapi apakan daya, rezeki tidak kesampaian di situ
(Selamat duit dia.. Hakhakhak)
 Nah pergi kenal dengan dia kat blog dia


P/S: Nak keluar sat. Nak pergi servis kereta 

44 ngomelan:

Aimifiqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mesti best kan. hihi. seronok dpt iftar sama2 ni

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best kan kalo gathering same2 ni,,teringin sgt nk jmpe sme2 bloggers ni

laskar pelangi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnyeeee leh jumpa sesama blogger..asyik duk dunia maya.nak gak bercakap dpn dpn kan ;))

wah!si joe pn ada gk

sergeant keroro said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

member ke? terbaik!!

Marina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat berpuasa!

nabilah_2908 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

teringin nk join gath mcm ni...tp segan...huhuhu... :)

Bro ahmad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

banyak gath ipai..best, selamat menyervis keta tu

senyumSOYA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ipai..hohoho...kelate deh.. t maghi klate kito buat gath..hehhehe ^^"

Ezad Skytech said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat berbuka puasa..hee~

alif haris said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe kesian mak tak bg ye .. huhu ..

Acik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi amboi ...
servis kete sb nak balik kampung ke?

Aemy Shamy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best la dpt berbuka puasa ngan kwn2 blogger :)
if i'm not mistaken u ada ckp hari tu selvin darren is your junior..? in usm ka..? hehe..just curious ^^

Dr. Ben said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boss MLM ke tu?

[sutera kasih] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hmm..saya pun sama..bukan senang nk keluar rumah..rasanya diri ini still mcm sweet 12..urghhhh ~

iMBobo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mesti best gathering ni kn?hehe

Mohd Izzar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seronok la asyk gathering jew..haah

nurathirahkaman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

untunglaaa....heheheh

dhiera said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

itu joegrimjow kan? suka baca blog dia..
wah, kawan ye~ tak pe, orang kelantan tu selalu datang kl.

ipai, thanx ya sebab bagi pandangan yang membantu dalam entri beli kereta, beli rumah tu~

Anif Abdullah| AA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

syoknya dapat jumpa blogger2.. xpela,nex time maybe... :)

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hrtu ko ngumpat aku dgn eyfa dan tea eh?minta maaf cpt,nti dosa tahu x.

.izzati liyana. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mak sayang,rindu anak. tu yang jaga tu. hehe. ala, jarang-jarang balik rumah kn, duduk lah rumah. kalau adik saya, rumah tak rumah, suke hati je nak balik kul bape. marah pon tak guna. bukan dia kesah.

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Aimifiqa
tapi tak dapat pergi =(

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@SoLy SoLicious
hehe .. sangat best kan .. tapi tak dapat pergi =(

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@laskar pelangi
hee, a ah joe ... tak dapat pergi =(

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@sergeant keroro
a ah .. satu matriks dulu ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Marina
e eh .. selamat berpuasa juga .. hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@nabilah_2908
hee, segan tetap ada .. uhuhu

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Bro ahmad
haha .. tu laa pasal .. tak nyempat .. uhuh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@senyumSOYA
soya belanja k .. heheh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Ezad Skytech
selamat berbuka juga !! uhuhuh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@alif haris
tu laa pasal .. dah rasa macam budak kecik dah ni

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Acik
nanti nak jalan raya .. hehe .. jadi kena laa servis kereta .. eheheh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Aemy Shamy
yup .. his my junior .. uhuh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Dr. Ben
heheh .. MLM ? eh bukan agen jual herbalife n bloger power kot ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@[sutera kasih]
wah syaza senasib dengan kita rupanya .. uhuh .. agaknya sebab kita muda lagi kot

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@iMBobo
tak pasti juga laa .. bukan dapat pergi ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mohd Izzar
ops .. banyak sangat jemputan .. haha

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@nurathirahkaman
tu laa, tapi tak dapat pergi

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@dhiera
wah kenal .. heheh .. a ah kawan .. yup2 .. dia kuat jalan2 sana sini .. uhuh

sama2 ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Anif Abdullah| AA
tu laa .. next time laa gitu ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Abang Stalker

err ... err .. minta maaf abg stalker

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@.izzati liyana.
ops .. tu laa .. dah macam anak manja je .. uhuh

syarifahsidrus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mesti best gila!

izfanora said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tengok mcm best.. klu der situ lg best.. :)

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget