Lagi gathering berbuka puasa dengan blogger famous

August 23, 2011 iPai 44 Comments

Salam

Semalam aku sedih sikit sebab mak aku tak kasi join gathering kawan-kawan matriks kat KLCC. Punya laa merancang sebelum puasa nak gathering, tapi tak sorang pun yang free. Semalam plak, ada orang besar datang turun dari Kelantan ke KL, jadi masing-masing pun secara kebetulan free pun turut memeriahkan majlis.


Huu, bila duk rumah ni aku macam jadi kanak-kanak sikit. Tak leh balik lewat, dan keluar sesuka hati. Adeh. Mungkin sebab tambahannya adalah bulan puasa, fokus kat ibadah. Huhuh. Maka, macam yang aku bagitahu dalam post gathering blogger famous hari Sabtu hari tuh, takdir kan indah daripada perancangan manusia. Lambat laun, aku akan merasa hikmahnya juga.


 Yaa, ni laa mereka. Aku pun tak tahu diorang buka puasa kat mana. n_n
Kebanyakkan diorang ni semua dah kerja
Kesian plak kameraman tak masuk dalam gambar 


 Orang besar yang aku maksudkan kat atas tadi adalah yang lelaki baju putih tuh (kiri).
'Tauke' Herbalife dan Kelantan Weight Loss Chalenge
Dia siap nak belanja aku makan lagi
Tapi apakan daya, rezeki tidak kesampaian di situ
(Selamat duit dia.. Hakhakhak)
 Nah pergi kenal dengan dia kat blog dia


P/S: Nak keluar sat. Nak pergi servis kereta 

44 comments:

Aimifiqa said...

mesti best kan. hihi. seronok dpt iftar sama2 ni

best kan kalo gathering same2 ni,,teringin sgt nk jmpe sme2 bloggers ni

bestnyeeee leh jumpa sesama blogger..asyik duk dunia maya.nak gak bercakap dpn dpn kan ;))

wah!si joe pn ada gk

member ke? terbaik!!

Marina said...

selamat berpuasa!

nabilah_2908 said...

teringin nk join gath mcm ni...tp segan...huhuhu... :)

Bro ahmad said...

banyak gath ipai..best, selamat menyervis keta tu

senyumSOYA said...

ipai..hohoho...kelate deh.. t maghi klate kito buat gath..hehhehe ^^"

Ezad Skytech said...

selamat berbuka puasa..hee~

alif haris said...

hehe kesian mak tak bg ye .. huhu ..

Acik said...

amboi amboi ...
servis kete sb nak balik kampung ke?

Aemy Shamy said...

best la dpt berbuka puasa ngan kwn2 blogger :)
if i'm not mistaken u ada ckp hari tu selvin darren is your junior..? in usm ka..? hehe..just curious ^^

Dr. Ben said...

boss MLM ke tu?

hmm..saya pun sama..bukan senang nk keluar rumah..rasanya diri ini still mcm sweet 12..urghhhh ~

iMBobo said...

mesti best gathering ni kn?hehe

Mohd Izzar said...

seronok la asyk gathering jew..haah

untunglaaa....heheheh

dhiera said...

itu joegrimjow kan? suka baca blog dia..
wah, kawan ye~ tak pe, orang kelantan tu selalu datang kl.

ipai, thanx ya sebab bagi pandangan yang membantu dalam entri beli kereta, beli rumah tu~

syoknya dapat jumpa blogger2.. xpela,nex time maybe... :)

hrtu ko ngumpat aku dgn eyfa dan tea eh?minta maaf cpt,nti dosa tahu x.

mak sayang,rindu anak. tu yang jaga tu. hehe. ala, jarang-jarang balik rumah kn, duduk lah rumah. kalau adik saya, rumah tak rumah, suke hati je nak balik kul bape. marah pon tak guna. bukan dia kesah.

iPai said...

@Aimifiqa
tapi tak dapat pergi =(

iPai said...

@SoLy SoLicious
hehe .. sangat best kan .. tapi tak dapat pergi =(

iPai said...

@laskar pelangi
hee, a ah joe ... tak dapat pergi =(

iPai said...

@sergeant keroro
a ah .. satu matriks dulu ..

iPai said...

@Marina
e eh .. selamat berpuasa juga .. hehe

iPai said...

@nabilah_2908
hee, segan tetap ada .. uhuhu

iPai said...

@Bro ahmad
haha .. tu laa pasal .. tak nyempat .. uhuh

iPai said...

@senyumSOYA
soya belanja k .. heheh

iPai said...

@Ezad Skytech
selamat berbuka juga !! uhuhuh

iPai said...

@alif haris
tu laa pasal .. dah rasa macam budak kecik dah ni

iPai said...

@Acik
nanti nak jalan raya .. hehe .. jadi kena laa servis kereta .. eheheh

iPai said...

@Aemy Shamy
yup .. his my junior .. uhuh

iPai said...

@Dr. Ben
heheh .. MLM ? eh bukan agen jual herbalife n bloger power kot ..

iPai said...

@[sutera kasih]
wah syaza senasib dengan kita rupanya .. uhuh .. agaknya sebab kita muda lagi kot

iPai said...

@iMBobo
tak pasti juga laa .. bukan dapat pergi ..

iPai said...

@Mohd Izzar
ops .. banyak sangat jemputan .. haha

iPai said...

@nurathirahkaman
tu laa, tapi tak dapat pergi

iPai said...

@dhiera
wah kenal .. heheh .. a ah kawan .. yup2 .. dia kuat jalan2 sana sini .. uhuh

sama2 ..

iPai said...

@Anif Abdullah| AA
tu laa .. next time laa gitu ..

iPai said...

@Abang Stalker

err ... err .. minta maaf abg stalker

iPai said...

@.izzati liyana.
ops .. tu laa .. dah macam anak manja je .. uhuh

mesti best gila!

izfanora said...

tengok mcm best.. klu der situ lg best.. :)