Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Wednesday, April 6, 2011

Aku suka jogging !!

Salam

Tadi perut dah buncit kat Seoul Garden. Maka, cara nak ilangkan lemak di situ adalah dengan pergi berjogging !! Aku memang suka berjogging. Korang suka tak ?

Credit to roomate untuk gambar nieh

Bagi aku bila dapat berjogging ni, kita rasa bebas, lepas tuh kan, angin yang kena kat muka dan badan kita tuh best sangat. Fuh, nikmat kot !!!!

Dulu suka main basket ball. Tapi bila dah akhir sem ni, dah takde kawan. Dulu d2z ada main kejap, lepas tuh dia stop. Tahun lepas ada senior awam yang mesra kepada semua school. Sekarang ni, semua dah grad, dah takde sapa dah.. Wuu .. Maka sebab itu beralih arah kat jogging sahaja.

Disebabkan semester ini tersangatlah busy (walaupun 1 je subjek periksa), nak dapatkan masa untuk berjogging ni tersangatlah payah. So, kalau dapat masa tuh, memang cepat-cepatlah turun.

Maka secara kesimpulannya, berjogginglah untuk kesihatan anda. Banyak makan, maka kena laa banyak jogging !!

8 ngomelan:

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantik kasut =D

ladysheqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

asyik makan seoul gardennnnnnn jeeeee

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uhuhu .. jeles laa kamu dua .. sorg jeles kasut, sorg jeles makan .. heheh

Eyriqazz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akupun suka jogging..tapi dah lama tak jogging..huk3..skang badan pun dah naik...

P/s : dijemput join

Small Give Away|RMxx dari Eyriqazz.Com

Cik Pelangi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Makan seoul garden x ajakkkkkkkkk~ Merajuk 2 bulan! :p

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Eyriqaz ~ wah .. ye ke ?? kene jog juga ..

Pelangi ~ ops ye ke ?

Myra Arshad (: said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

patut la hari tu macam nampak berjogging dlm usm ni. hehe :p

selamat membako lemak :p

Aimifiqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pergh mkn soul garden tu. mkn tak ajak pun~ best dpt jogging. dah lme tak jog.

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget