Aku suka jogging !!

April 06, 2011 iPai 8 Comments

Salam

Tadi perut dah buncit kat Seoul Garden. Maka, cara nak ilangkan lemak di situ adalah dengan pergi berjogging !! Aku memang suka berjogging. Korang suka tak ?

Credit to roomate untuk gambar nieh

Bagi aku bila dapat berjogging ni, kita rasa bebas, lepas tuh kan, angin yang kena kat muka dan badan kita tuh best sangat. Fuh, nikmat kot !!!!

Dulu suka main basket ball. Tapi bila dah akhir sem ni, dah takde kawan. Dulu d2z ada main kejap, lepas tuh dia stop. Tahun lepas ada senior awam yang mesra kepada semua school. Sekarang ni, semua dah grad, dah takde sapa dah.. Wuu .. Maka sebab itu beralih arah kat jogging sahaja.

Disebabkan semester ini tersangatlah busy (walaupun 1 je subjek periksa), nak dapatkan masa untuk berjogging ni tersangatlah payah. So, kalau dapat masa tuh, memang cepat-cepatlah turun.

Maka secara kesimpulannya, berjogginglah untuk kesihatan anda. Banyak makan, maka kena laa banyak jogging !!

8 comments:

Wani said...

cantik kasut =D

ladysheqa said...

asyik makan seoul gardennnnnnn jeeeee

iPai said...

uhuhu .. jeles laa kamu dua .. sorg jeles kasut, sorg jeles makan .. heheh

Eyriqazz said...

akupun suka jogging..tapi dah lama tak jogging..huk3..skang badan pun dah naik...

P/s : dijemput join

Small Give Away|RMxx dari Eyriqazz.Com

Cik Pelangi said...

Makan seoul garden x ajakkkkkkkkk~ Merajuk 2 bulan! :p

iPai said...

Eyriqaz ~ wah .. ye ke ?? kene jog juga ..

Pelangi ~ ops ye ke ?

patut la hari tu macam nampak berjogging dlm usm ni. hehe :p

selamat membako lemak :p

Aimifiqa said...

pergh mkn soul garden tu. mkn tak ajak pun~ best dpt jogging. dah lme tak jog.