Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Saturday, April 2, 2011

Blogger Day Out !!!

Salam

Hari ni (eh dah masuk Sabtu dah) semalam aktiviti gathering blogger USM Engineering berjaya dijalankan. Walaupun ramai blogger otai USM Engineering (Jai, d2z, lan, apis, jali dll) ramai yang xdapat turun kerana masalah/program yang tidak boleh dielakkan namun sambutan kepada blogger yang boleh datang sangat memberangsangkan.

Paling kurang, kes 'dalam blog tegur macam-macam, tapi kat luar segan nak nak bertegur' berjaya di atasi dan berjaya dileburkan. Semua yang datang pun sempoi dan cuba sedaya upaya memecahkan ais batu.

Bagi aku, part paling best apabila Suya, komen pasal post blog aku yang kadang-kadang ok, dan kadang-kadang tak ok. Hehe. Walaupun secara umumnya ia adalah kritikan, bagi aku, ia merupakan satu pujian. Ini menandakan aku ada pembaca. Tak kira laa ok ke tak ok ke. Aku yang nak taip. Hee. (Kiranya dalam hati, SUKA SUKA SUKA !! Sambil tepuk tangan laju-laju)

Beberapa gambar untuk tatapan sementara. Akan post vBlog untuk gathering ni. Hehe.. Poyo betui aku ni.




7 ngomelan:

Myra Arshad (: said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanks ajak ;) hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yup .. thanks sebab datang tau ..

Pendekar_Dodol said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku pny blogger day out kt pasar malam...hahaha

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heheh ... bersama en lan ekh ?

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pendekar dodol, aku tak de link blog hang .. klik kat profile, tak klua .. mintak satu

muhamad hanif said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

stle ah blog ni..;)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thank u hanif ..

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget