Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Thursday, April 7, 2011

Hari Rabu dengan Murah Rezekinya

Salam

Rupanya hari Rabu (Semalam) merupakan hari yang murah rezeki bagi aku. Tengahari semalam, ada master mixed mode belanja makan kat Seoul Garden. Malam pulak, ada lecturer nak belanja.

 Tuan rumah, Dr Suhairi yang pakai baju kelabu . Terima kasih Dr. Kami semua dibelanja kerana menolong beliau menjayakan projek aktiviti dengan pelajar sekolah


 Tuan yang belanja tadi dengan rakan-rakan kelas lain


 Tuan yang belanja tadi juga, dengan rakan master beliau


Student Master School Chem Eng yang tolong Dr Suhairi juga

Wargh .. dah jogging, dah bakar Nak fokus kat compilation design, tapi banyak pulak acara-acara jemputan. Hari ni plak, ada Talk daripada Honeywell dan petang ada last class LHP 456 (Spoken English) iaitu kelas tengok wayang.

Waa, bila nak buat compilation ni. Korang rasa apa yang aku patut buat ?

2 ngomelan:

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hantar smua esemen by end of this week..then boleh lepak2

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thank u for the recommendation ..

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget