Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Friday, April 1, 2011

Follower yang ke-150

Salam

Hari tuh tak sempat nak sambut follower yang ke-100 ekh. Jadi sempat sambut follower yang ke-150. Blogger bertuah tersebut adalah




Sebelum ni, aku tak pernah singgah blog ni. Kiranya, ni first time juga laa aku datang melawat ke blog dia. Ada satu post menarik gile. Tapi warning, kepada siapa yang mudah menangis, sila jangan baca !! Heheh


Di kesempatan ini aku ingin berterima kasih kepada blogger yang datang melawat. Seboleh mungkin aku cuba datang kat blog korang balik. Kalau ada mana-mana kekurangan dan yang tak sempat datang balik tuh, harap dimaafi.

4 ngomelan:

Shamsuddin Amin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

btuahnye ASK tu... hahaha

aidakmal said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh.kirenye ak yg ke 149 la kan?ptt ak follow lmbt sket.blh jd ke 150.heh

salwaismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

follower ke 127 takde ke? haha

http://salwaismail.blogspot.com

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sham ~ mmg bertuah laa yo

Aida ~ lepas ni boleh cuba lg =P

salwa ~ hui .. tak abes2 nak juga ni .. heheh

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget