Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Monday, April 4, 2011

Buat experimen dengan teh cina

Salam

Hari tuh, aku dengan Bob pergi Butterwoth, cari hadiah farewell pasal dia nak bersara dan duk dengan family dia. Beliau yang dimaksudkan adalah Prof Subash Bhatia. Kepada yang penah jadi student Prof ni, semua tahu dia ni hebat gila. Sampaikan orang mengibaratkan dia seolah-olah, buku chemical engineering bergerak, sebab semua benda fundamental ada dalam kepala dia. UHuhuh. VC USM personally kenal dia pun tak kasi dia bersara. Tapi nak buat cam ne kan. Dia nak spent time dengan family dia kat Seattle, USA.

Cari punya cari hadiah tuh, akhirnya inilah sahaja benda yang sesuai nak bagi kat Prof Subash;

 Amacam ? Kami sebagai lelaki yang pilih hadiah ni, ok x ? Huhuh


Sambil beli tuh, sambil laa kena promote. Dia nak jual teh herba cina ni. Try je laa kan
 Setakat ni, baru minum 3 cawan untuk tempoh 3 minggu .. hahah.. Payau !! Nak minum, tak boleh letak gula

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget