Spring Sonata 2010/2011 USM Engineering Campus

April 01, 2011 iPai 18 Comments

Salam

Bila nak habis ni la semua sibuk nak gediks. Hahaha. Dulu aku pernah post pasal 7 Wonders of USM Engineering Campus kan ? Kalau korang refer kepada wonder yang ke-5, aku ada post pasal

Spring Sonata

Dan pada waktu tuh, pinjam gambar Wani untuk cerita pasal Wonder yang kelima itu. Dan, Spring Sonata bagi tahun 2010/2011 akhirnya sampai jua akhirnya. Sudah berbunga sejak hari Isnin yang lalu, dan sehingga ke hari ini masih banyak.

Maka, akan dapat lihat student engineering camwhore kat sini. Termasuklah kami. Ngeh3.








Tak sangka ada kat USM ni lagi sebulan je. Minggu ni atau minggu depan dah abes belajar, dan tunggu nak viva dan exam je. Pergh. Kalau student chemical engineering, kita hanya ada lagi 28 hari lagi di kampus ini. Huhuh.. Sedeyh seh.

18 comments:

wah.lpas ni blh kerja yer..tahniah...

Wani said...

wah!!! siap dengan baju ala2 duk oberseee... ^__^

lepas snap gmbr baju pon lenjun apa?

iPai said...

cik farah ~ a ah .. nak keje dah .. wah .. cam tak nak keje leh x ?

wani ~ of coz laa ... baru la style ..

dodol ~ hahah .. aku tak r .. yang si bob tuh, mmg basah .. kui3 ..

-apis- said...

bajet edit gmbr nmpk mcm sejuk2 gitu..hahaha

nice~~

me suya said...

hahaha mmg bajet la ni.
nak jugak amik pic kat sini.. esok!

iPai said...

hamik2 !!!

Cik Salwa said...

Jewanggg~~~ hahahaa

:P

iPai said...

@Salwa ~ jeles laa tuh ..

da keje jgn lupe kami ye :)
lawt kami kt usm.hehe..gmbr tu mmg mcm kt jepun

Aidil Salleh said...

perghhh!!! mmg TERBAEK...
siap ngn baju...posing pun style perantauan laa...HAHA

iPai said...

@norifa ~ tak lupa .. lupa kejap je

@aidil ~ haa, ni kena denda ni sebab tak datang gathering ari tuh .. of coz laa style .. kena laa wat real mcm kat luar negara sangat !!

ipai: suka ati lah ipai nk kjer or tak..itukan masa depan ipai jgak kan..

Kampus Induk macam tu juga Naufal. Ada juga bunga berguguran macam ni. Warna kuning lagi. Sangat cantik. Bila aku baca hang punya post ini aku teringat pada sajak karya Prof Emeritus Sasterawan Negara Muhammad Hj. Salleh yang bertajuk Sebutir Zamrud Di Deru Selat. Koleksi antologi mengenai USM. Cuba lah baca. Dalam puisi ini menceritakan musim dia USM. Persis seperti 7 Wonders of USM Engineering Campus yang hang post tu.

iPai said...

@cikfarah.blogspot.com

terima kasih ..

iPai said...

@Muhammad Fakhruddin Salleh

thank u for the info .. nanti aku nak cuba cari ..

humbleyat said...

ipai:first time dtg ke sini..seronoknya tengok berbaring atas daun2 tu yerk:-)

iPai said...

@humbleyat
first time datang blog ke ? hehe .. seronok laa juga .. tapi tahan malu pasal orang mula tengok2 .. hahah