Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Wednesday, April 27, 2011

Trivia: Ada duit dengan takde duit

Salam



Bila nak start nak cari kerja, semua orang fikir pasal duit. Bukan nak kata kita ni mata duitan, tapi semua orang mengakui yang tanpa duit, kita takleh buat pape. So, sentiasa beringat dan jangan sampai kita tergilakan duit k.
Trivia pada malam ini dapat daripada someone (Credit kepada someone tuh). Dia berkata, yang orang kata; (banyaknya orang kata)

Nak kenal seseorang girlfriend tuh,
check masa boyfriend dia takde duit.

dan

Nak kenal seseorang boyfriend tuh,
check masa dia ada banyak duit.


Haa, apa pendapat korang cuba cerita sikit. Kalau korang nak buat post pasal benda ni pon boleh, lepas tuh paste link kat komen bawah ni k. (Wah macam Ben pulak kan)

6 ngomelan:

ladysheqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hhaha mostly TRUE!1

Rozuan Ismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau masa ada duit,kawan beribu,bila masa x de duit,habuk pon tak de

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaaaaaa
duet saya banyak
jom kapel ng saya.. kah2.. pakai notis cenggitu boleh pai?

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ladysheqa ~ ada pengalaman yang mahu dikongsikan ?

rozuan ~ kalo habuk pun takde cam ne .. hehe

suya ~ mak ai .. bahaya punya statement ... ingat pada ganu ye ..

padlie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya time gaji ke, time tengah bulan ke, ada sepluh dua pluh hinggit je dalam wallet....

ni kira takde duit la kan? heheh

miss puteri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh, kalau dua2 pon takde duit, camne nak kenal.hehe... kunci utama- bersyukur. kita ditakdirkan punya rezeki dan bhgian masing2. bila bf ade duit belnja gf. bila gf ada duit, blje bf. give n take...heee

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget