Bila semangat tak sampai-sampai #2

April 10, 2011 iPai 7 Comments

Salam

Kang susah kalau semangat tak sampai. Walaupun en Jay sudah bertunngkus lumus memberi support, tak datang juga semangat tuh. Bila tak sampai, jadilah benda lain. Apa yang benda lain tuh? Mencari semangat yang hilang tuh lah !! LOL ! LOL !! Cuba teka kat ne ni ? hehe.

Kat sini semnagat tuh takda, tapi macam nak dekat


 Huuh, yang ni macam arah yang salah. Semangat tuh takde kat sini


 Hijau ni cantik kan ?


 Haa, sini laa semangat tuh !! Tapi sikit je ada !!


Usha lagi .. huhuh

7 comments:

me suya said...

kah3. agak la kan.. mmg tiru pun.. tapi ipai punya banyak idea nak membebel but me.. non ado k.. Jomm.. library.. NOW~ hehehe daaaaa

me suya said...

kah3. agak la kan.. mmg tiru pun.. tapi ipai punya banyak idea nak membebel but me.. non ado k.. Jomm.. library.. NOW~ hehehe daaaaa

Wani said...

mak aiih! cari semangat sampai ke sana ka,? ish3...

padlie said...

Pemandangan yg cukup best..
tenang fikiran bila tengok persekitaran macam ni..

Entry terbaru padlie: Jalan-jalan ke Pusat Sains Negara

iPai said...

suya ~ suya .. chaiyok !! jgn hilangkan semangat tuh !!!

wani ~ hehe .. nanti nak ikut ke ?

Wani said...

@ipai
nak nak nak, lama tak p situ... =)

En Jay said...

tak jumpa lg ke kawan, aish, meh blk aku, kita layan movie, hahahaha