Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Sunday, April 10, 2011

Bila semangat tak sampai-sampai #2

Salam

Kang susah kalau semangat tak sampai. Walaupun en Jay sudah bertunngkus lumus memberi support, tak datang juga semangat tuh. Bila tak sampai, jadilah benda lain. Apa yang benda lain tuh? Mencari semangat yang hilang tuh lah !! LOL ! LOL !! Cuba teka kat ne ni ? hehe.

Kat sini semnagat tuh takda, tapi macam nak dekat


 Huuh, yang ni macam arah yang salah. Semangat tuh takde kat sini


 Hijau ni cantik kan ?


 Haa, sini laa semangat tuh !! Tapi sikit je ada !!


Usha lagi .. huhuh

7 ngomelan:

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kah3. agak la kan.. mmg tiru pun.. tapi ipai punya banyak idea nak membebel but me.. non ado k.. Jomm.. library.. NOW~ hehehe daaaaa

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kah3. agak la kan.. mmg tiru pun.. tapi ipai punya banyak idea nak membebel but me.. non ado k.. Jomm.. library.. NOW~ hehehe daaaaa

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mak aiih! cari semangat sampai ke sana ka,? ish3...

padlie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pemandangan yg cukup best..
tenang fikiran bila tengok persekitaran macam ni..

Entry terbaru padlie: Jalan-jalan ke Pusat Sains Negara

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suya ~ suya .. chaiyok !! jgn hilangkan semangat tuh !!!

wani ~ hehe .. nanti nak ikut ke ?

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ipai
nak nak nak, lama tak p situ... =)

En Jay said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak jumpa lg ke kawan, aish, meh blk aku, kita layan movie, hahahaha

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget