Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Sunday, April 3, 2011

Gathering Blogger USM Engineering @ Secret Recipe, Parit Buntar

Salam


Hari tuh ada sempat cerita sikit pasal gathering ni kan ? Kalau sesiapa yang tak tahu menahu dan mahu ambil tahu, boleh laa klik di Blogger Day Out !! untuk mengetahui berita selanjutnya. Kononnya aku nak try buat first vBlog aku. Tapi aku jadi tak reti plak, bila dah ramai-ramai cam tuh.

Sebab fokus lebih dekat blogger USM yang tak pernah kenal (kenal je kat blog, tapi tak kenal di dalam dunia yang nyata), dan banyak borak dan bertanya. Maka rakaman dibuat pun macam rushing juga. Tak pe laa. Janji ada kan. Next time boleh buat lagi. Huhuh .. Selepas gathering je, semua orang dah duk busy posting pasal gathering, tapi aku plak busy nak edit video.

Alhamdulillah, akhirnya siap juga. Bila tang upload tuh, decide nak upload kat 1tube, tapi 6 kali try dah, tak masuk-masuk. Ingatkan boleh share-share kat blogger yang aktif dalam 1tube. Tapi asik fail je. Tensen plak aku. Maka, terus beralih arah ke Youtube. Dah upload dah, dan korang boleh tonton kat sini. Chill. Enjoy !!




Terima kasih kepada semua yang hadir pada hari itu.

Wargh. Lepas ni kene fokus kat Project design pulak !! Kene siapkan !!

7 ngomelan:

Admiral Hafiz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah seronoknya dpt gath 1 U


Entry Terkini: Perhatian Kepada Blogger Di Sekitar Perak! - Gathering Blogger Perak

Eqmal said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kan best dpt ikut,,,huhu

Myra Arshad (: said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lepas ni gath grand lagi. hihi ;)

♥suNa husNa♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

youtube kena block time gini~hoho

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Admiral ~ gather budak UTP plak .. uhuuh ..

Eqmal ~ nanti redah je join ..

Myra ~ uhuh .. Myra belanja !!

suna ~ a ah .. tggu malam sikit ..

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eyh eyh..apesal tak kena blok ni.. hahaha.. weyh ipai.. Rancang masa nak amik jubah convo nt :)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah .. amik jubah konvo ekh .. style2 .. uhuhuh

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget