Buncitkan perut @ Seoul Garden

April 06, 2011 iPai 5 Comments

Salam

Bila dah dengar perkataan 'belanja' dan 'Seoul Garden', tak perlu fikir ape lagi dah. Masuk dalam keta cepat-cepat. Isi minyak, pam tayar, terus pecut 140 KM/hr sampai ke Juru, dan makan laa sampai buncit. Datang awal lagi bagus. All you can eat, maka apa yang ada disitu, telan saje laa, kecuali pinggan, mangkuk, cawan dan juga sudu. Karang ada pulak yang mati tercekik.

Trivia sikit, kalau korang perlu memberi satu menu, satu je tau, tak leh banyak-banyak, apakah menu kat Seoul Garden ni yang korang suka sangat ? Haa, jawab-jawab.

Tuan yang belanja #1

Tuan yang belanja #2

 Cik Puan-cik puan yang dibelanja

 Letak banyak-banyak sampai penuh !!

Sedapnya float coca cola tuh

5 comments:

Fuh, gila punya sedap makanan dia..

ini memang makanan korea ke?

me suya said...

siapa pula nak belanja saya?

ogies said...

fuuhhh,, mmg kyg smpai mlm... pergh!!! maceh tuan yg belanja tuh.. hehe

iPai said...

aizuddin ~ memang sedap

rozuan ~ yup .. style korea .. tau kimchi ? kimchi pun ada kat sana

suya ~ suya belanja !!

oqies ~ malam pulak saya dibelanja lagi .. hehe