Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Wednesday, April 6, 2011

Buncitkan perut @ Seoul Garden

Salam

Bila dah dengar perkataan 'belanja' dan 'Seoul Garden', tak perlu fikir ape lagi dah. Masuk dalam keta cepat-cepat. Isi minyak, pam tayar, terus pecut 140 KM/hr sampai ke Juru, dan makan laa sampai buncit. Datang awal lagi bagus. All you can eat, maka apa yang ada disitu, telan saje laa, kecuali pinggan, mangkuk, cawan dan juga sudu. Karang ada pulak yang mati tercekik.

Trivia sikit, kalau korang perlu memberi satu menu, satu je tau, tak leh banyak-banyak, apakah menu kat Seoul Garden ni yang korang suka sangat ? Haa, jawab-jawab.

Tuan yang belanja #1

Tuan yang belanja #2

 Cik Puan-cik puan yang dibelanja

 Letak banyak-banyak sampai penuh !!

Sedapnya float coca cola tuh

5 ngomelan:

muhammadnuraizuddin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Fuh, gila punya sedap makanan dia..

Rozuan Ismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ini memang makanan korea ke?

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

siapa pula nak belanja saya?

ogies said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fuuhhh,, mmg kyg smpai mlm... pergh!!! maceh tuan yg belanja tuh.. hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aizuddin ~ memang sedap

rozuan ~ yup .. style korea .. tau kimchi ? kimchi pun ada kat sana

suya ~ suya belanja !!

oqies ~ malam pulak saya dibelanja lagi .. hehe

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget