Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Tuesday, April 12, 2011

Jom Gathering Blogger USM lagi @ Manhattan Fish Market !!

Salam

Jom Gathering Blogger USM lagi !! Hahah !! Serius macam dah giler gathering. Haha !! Huhu !! Tapi kalau jadi apa salahnya .. Yang junior pergi study elok-elok untuk exam eh . Kasi chance senior-senior enjoy !! Hakakakaka.

Nak tahu kat mana ? Kita pergi dekat .......

Manhattan Fish Market !!!!

Haa, nak tau kenapa ?? Sebab ada Student License !!! uhuhuh. Aku takda selalu sangat makan kat Manhattan Fish Market sebab mahal gila babeng kot. Memang mahai betul. Seingat aku, baru tiga kali je aku makan kat sini. Tapi kan, sekarang ni ada promotion makan murah punya !!


Ura-ura mengatakan RM 10 tuh dah termasuk dengan kiraan tax beserta dengan air isi semula. Wah syiok ni. Kui kui kui.

Student Promotion ni hanya valid bila kita dine-in saja, iaitu 'makan dalam'.
Sampai 29th April 2011 saja !!
Daripada Hari Isnin hingga hari Jumaat (Public holiday dan Sabtu Ahad, tarak !)
Jangan lupa tunjuk matrik kad masa nak order

Tidak dilupakan juga, ada kupon 50% off tambahan untuk desserts. Pergh.
Download gambar ni, pergi print dan tunjuk sekali masa nak order Student set tuh


Amacam ? Air liur dah jatuh-jatuh dah ? Jom pergi makan MFM !!!

11 ngomelan:

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jum jum jum!!! =D

Rozuan Ismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yg senior x exam skali ngan junior ke?

putra87­™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bile nk p ni/?? terliur dh eden...

Rozuan Ismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

murahnya..x tahu pon ada special offer utk student

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wani ~ jum2 !!

rozuan ~ sekali je .. tp depend on school juga, banyak paper atau sikit je .. offer ni baru klua hari ni

putra ~ haish .. jgn cakap .. mmg teliur dah .. uhuh

ogies said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jooooooooooom...

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sangat suka..
sy bnyk paper.. huk3..
3 tuu pai.. nt kasi tahu tarikh.. insyaALLAH.. boleh join :)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uhuhu .. jooojom ..!!! hehe

♥suNa husNa♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ipai.join sekali.aku bis paper 22...lepas tu available je....sebab viva awal bulan 5..:)

Aimifiqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm best je. mesti dah lepas kan?

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Aimifiqa
dah lepas, n tak jadi pon .. hehe

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget