Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Friday, June 24, 2011

Aimifiqa Garden Bloglist

Salam

Sekarang ini aku berada di phase membayar hutang follower. Kalau dah ada orang follow, kita follow balik. Lepas tuh terserah pada masing-masing. Kalau dia rasa dia suka post blog kita, dia boleh laa jenguk dan komen-komen. Jadinya, sambil berblogwalking aku jumpa post yang menarik aku reply. Dan bila aku jumpa segmen macam ni, aku join.

Banyak pulak aku explen, tapi mungkin di lain post k. Maka marilah join Bloglist Aimifiqa ni. Ye. Senang je, yang berminat mampirlah kamu ke postnya di sini. Dia kata dia nak update list blogwalking dia.

Aku pilih kategori Bee !!


Aku tag (sesiapa yang nak aku tag, bagitahu tau, aku stat dengan yang aku rapat je)

14 ngomelan:

ogies said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

joom join2...

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

join2 ..

Aimifiqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanks join en. ipai. thanks2. masik buka lg. hehe :)

nabilah_2908 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comel jer segmnt ni.. :) :)

Nur Syafiqah Md Takiyudin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ahahaha.membayar hutang pun boleh. :P

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aimifiqa ~ thank u !!!!

nabilah ~ comel kan ? comel kan ? join laa .. nantikan kene pilih bloglist mane .. lelaki ye ada bee n ladybird .. comel dak ? comel dak ?

syafiqah ~ wah .. hutang ape kah ? hehe .. halalkan boleh ??

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

menarik. macam nk join je. tapi malu la. ahhaa. boleh x cenggitu? :p

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eyfa .. nak malu nape ? haa .. ni nak balas dendam kat aku balik laa ni ..

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaa rajin.. suya skrg bukak untuk update je

Iznie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

inche!! thnks folow blog saya.... :)


iznie follow awak balik... :)

rajinnye join segmen2...hee :D


salam ukhuwah...

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suya ~ hee .. kalau suya cek last update dgn time suya bukak balik, ada juga laa 2,3 post ... hehe .. dulu masa kat kampus, tak sempat belajar pasal blog .. skrang belajar habis, habisan ..

iznie ~ thank u iznie .. rajin sikit-sikit je .. salam

IMANSHAH said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kita bleh follow 300 je an?? cam ne tu kalau koata dah penuh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

imanshah ~ eh ada kouta penuh ke ?

cik najihah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

singgah dari blog aimifiqa :)

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget