Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Thursday, June 23, 2011

Terjah blogger baru

Salam

:hye: Hari ini kan, nak ajak korang terjah blogger baru. Bila orang baru-baru ni diorang mesti segan silu nak tegur orang lain. Tak kisahlah kalau blogger tersebut pernah berblog, tapi dia buat baru atau dia baru sahaja mula nak berblog.:best:

Maka, hari ini aku memperkenalkan 2 blogger baru tersebut. Yang pertama adalah;

Ira Bulat

Kali pertama jumpa dia ini masa aku second year sebagai faci program Future Engineer Collosium (Entah betul ke tak aku eja tuh:malula:). Walaupun kenal masa dia first year, dan tidak pernah bertegur (Sebab aku sombong kot :sombong:). Dia kata, dia baru buat blog baru, untuk gantikan blog lama dia. Dikira blogger baru juga laa tuh kan ? Jadinya, cuba laa try terjah dan beramah mesra dengan beliau.


Yang kedua pulak adalah;

Blog AkuTaip

Aku tak berapa ingat sangat kali pertama jumpa dia. Tapi samalah macam Ira tuh, dia ni aku kenal masa dia first year juga. Minggu lepas, aku ada pergi ke blog dia, ada vblog. Mantap tuh :best:. Baru-baru ni dia post video untuk mak dia. Aku sendiri pun tak tengok lagi, tapi sure mesti buat korang tersenyum sikit :akukanhensem:, sebab aku tengok video pasal ayah dia pun macam sweet-sweet gitu. Slack suara rendah sangat je.

Haa, apa lagi terjah je !!:gongxi:

20 ngomelan:

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aik aik aik??!
yg 'akutaip' tu da pernah ada blog kan before nih? dah bepindah rupanya...

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

malu la nak terjah! huhuhu

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wani ~ owh ada yang lama ke ? yang itu tak tau ..

eyfa ~ jangan malu-malu .. jangan segan2 ..

♥suNa husNa♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jgn review blog aku..kdg2 je berupdate..hahahaa

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha .. serang dikemudian hari ke ?

AkuTaip said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hak2..tq ipai sbb review..
(weh ajar la cara nak buat emoticon gerak2 tuh.macam best)

Myra Arshad (: said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waahh. ipai buat review blog. i likee! nak jugak. hihi.

eh2. kak ira, my senior. hihi T__T

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

myra ~ eh .. myra nak juga ke ?? myra punya dah power kot ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

myra ~ eh .. myra nak juga ke ?? myra punya dah power kot ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

faiz aka aku taip ~ uhuh .. huhuuhu .. aku pun belajar dari blog lain .. cuba search 'emoticon for blogger' ..

Myra Arshad (: said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe. power apanyaaa. semua bermula dari bawah :)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hhehe .. ala .. power juga laa tuh .. kita sendiri pon mentah lagi ni

Ira Bulat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

myra dah otai tai tai~

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeay .. ada penyokong kite ..

zairiiskandar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nai i-pai review blog ZAA luh.. huhuhuhu

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

zairi ~ zairi ye blog ke ? er .. hehe .. kalau tak kenal, macam tak berani plak nak review .. heheh ..

ZAA stand for wat ek ?

zairiiskandar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..terjah je...x kesah pun..ZAA is for Zairiiskandar Abd Aziz..yuhuuuu..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

zairiiskandar ~ owh patut laa .. ingat tadi, zairi dan iskandar tuh jarak. Dasat r nama. Panjang gitu ..

Kat IC cam agak2 muat ni ..

salwaismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salwa pun blogger baru jgk. asal takde pun? kehkeh.

a'a. blog mlm ni tak brape betul. gadget follower pun tak kuar.

:)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salwaismail ~ eh ye ek ? tercicir daripada list kot .. uhuhuh

skrang macam baru ok .. uhuhuh

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget