Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Wednesday, June 8, 2011

iPad Apps: Grammar in Use

Salam

Kategori: Akademik dan Pendidikan

Sapa kate semua apps iPad, iPhone dan iPod ni semua untuk main game. Ada je untuk kategori akademik ni, cuma nak kena cari dalam-dalam sikit laa, baru boleh jumpa satu.

Jadi untuk itu aku nak share satu apps untuk UP kan akademik kita khususnya English kita.Ia adalah;

Essential Grammar in Use

Pictures credit to: Essential Grammar in Use Tests
Apa yang korang boleh buat dengan menggunakan apps ini adalah, korang boleh; 

 Pilih section yang korang nak

 Jawab soalan-soalan mengikut section yang korang pilih

 Ada statistic untuk korang cek dan improvekan bahagian-bahagian section yang korang lemah

Dan ada level, kira kalau korang dapat level tinggi, korang cam power giler r.

Haa, nak baca lagi, boleh pergi kat iTunes

Haa, amacam ? Kira cam dasat tak kalau korang guna apps ni. Selain apps ni, ada juga apps yang sekutu dengannya. kalau kot-kot section yang ada dalam apps ni, tak best untuk korang atau korang perlukan lebih, korang boleh search yang ini plak.




Nanti try k.

Cari iPad Apps lain

0 ngomelan:

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget