Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Thursday, June 2, 2011

Tukar tayar di hari demam

Salam

Semalam petanda sakit-sakit kerongkong, bangun pagi tadi terus tak larat nak bangun. Demam ler, susah ler nak bergerak. Maka, pagi rehat sampai ke petang, sambil main design-design. Ada client baru laa katakan. Tiba-tiba dalam kul 4.30 ptg adik aku yang perempuan tuh  call, bagitahu tayar kereta proton saga, yang aku bawa pergi kampus, pancit.

Maka, aku gagahkan jua bersama adik yang laki sorang lagi ke Seremban 2, untuk pergi tukar tayar.

 


Tengah tukar-tukar tayar tuh, teringat kat sesi prank birthday dulu. Maka terindulaa sekejap dengan mereka semua. Masing-masing dengan aktiviti masing-masing. Ada yang ada kat rumah, ada yang nak pergi MASUM, ada yang tengah wat Master, ada yang baru je balik dari On job training, ada yang keje part time sales assistant, ada yang tengah ada kat Shah Alam interview, ada yang baru balik dari Oil and Gas Asia 2011.

Untuk korang semua, all the best untuk korang. Buat habis baik. Nanti ada rezeki kita jumpa lagi k.


P/S 1 : Makan banyak gila. 2 pinggan nasi tomato untuk makan tengah hari. Makan petang 1 pinggan lagi. Malam satu pinggan lagi. N kejap lagi, rasa cam nak masak megi. Lapau =(

P/S 2: Adik aku beli pakej tiket 6 tiket wayang dengan harga RM 50. Kiranya korang bayar RM 50 dapat 6 kupon, then guna kupon ni untuk beli tiket wayang. Kalau 3D, tambah RM 5. Kira murah laa kan ? Macam beli 5, free 1. Dan sah sampai bulan Ogos. Aku pun baru tahu ni, cari kat laman web takde pon. Beli kat TGV Cinema n nama pakej ni, Movieholics

6 ngomelan:

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owh..miss you too~ =)

rindu nya kat semua orang~

nk jalan2 sama2 lagi..
nk gosip2 sama2 lagi..
nk makan2 sama2 lagi..
nk snap2 sama2 lagi..

T_T
*ter sensitip pulak*

all the best untuk apai jugak ^_^

ps:cepat2 sihat..nnt nk p arab.. =)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe .. thanx wani !!

mye said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nice pic..
hehe..
n jge dri bek2..
huhu

A.Y.S.H.A.H said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

x sia2 kan kitorng prank. setiap kali kete ko pancit, msti ingt kat geng prank neh. hee~

p/s: i miss u all too :')

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mye ~ thanx mye

ayshah ~ uhuhu .. mesti ingat .. haha

senyumSOYA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dulu pernah tlong kwn tukar tayar.. ada laki 3 org satu pun x reti buat.. jadi terpksalah kami y berbaju kurung ni jadi mekanik jap..hasilnya? hehehhe...

ipai!! makan ubat...sila jaga kesihatan anda ya..~

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget