Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Tuesday, June 14, 2011

Argh !! Semua File sharing Megaupload, Filestube, Fileserve dah kena block. Cam na nak download cerita Korea ni !!

Salam

WAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! Tidak, hari yang tidak dinantikan telah tiba. Tidak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Semua file share sudah di block oleh streamyx !!!!!!!!!!!!

Cam no ni !!!!!!!

Baru plan nak tengok Nora Elena download !!!!!!!!!!

Tak leh download Korea !!!!
Tak leh download How I met Your Mother !!

Tak leh download Big Bang Theory !!!

Waaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Semuanya tak boleh bukak !!!!!!!!!!!!!!

Takpe-takpe, ada harapan lagi.

Cuba try Torrent, Mediafire, Rapidshare, Filesonic. Boleh lagi tak ?

Selamat tinggal sayangku


Pssst.. dah ada cara dah, cuba baca sini dulu

12 ngomelan:

En Jay said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama la bro, bru wa nk dload onepiece, lalu proxy pun xleyh, haish2.. kalo lu jmpa cara, jgn lupa share eh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah ada care dah .. baca post ni dulu, hehehe

Double N said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhuhuhu.. ala .. byk tips kat google.. cari je.. kat sini pon ada

Cara nak bypass/ lepasi web file hosting yang di block oleh s*****x!!

fuad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Apela dorang ni.. block pulak.. da la itu antara keperluan dalam internet.. bengong tul..

Meck said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apa la drg ni. apa kata block google terus. nasib aku tinggal kat brunei haha. gunala torrent je. harap-harap tu x kena block la kemudian hari

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

block google ? uhuh .. dasat sgt tuh ..

pauline said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jom balik zaman purba.. =) tak yah susah2 memeningkan kepala kan? =)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah .. balik ke zaman purba .. susahnya .. ^_^

En Jay said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

xkan guna burung merpati kot pasni? haha

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha .. kita pakai signal asap ..

cikfarah.blogspot.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..ko ni ipai layan jgak erk cerita nora elena ngan korea..
ingtkan pompuan je layan.

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh tak layan sebenarnya .. cumanya simpan utk hari kebosanan .. ahah .. nora elena tuh pon tak stat tgk pon lg .. uhuh

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget