Argh !! Semua File sharing Megaupload, Filestube, Fileserve dah kena block. Cam na nak download cerita Korea ni !!

June 14, 2011 iPai 12 Comments

Salam

WAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! Tidak, hari yang tidak dinantikan telah tiba. Tidak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Semua file share sudah di block oleh streamyx !!!!!!!!!!!!

Cam no ni !!!!!!!

Baru plan nak tengok Nora Elena download !!!!!!!!!!

Tak leh download Korea !!!!
Tak leh download How I met Your Mother !!

Tak leh download Big Bang Theory !!!

Waaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Semuanya tak boleh bukak !!!!!!!!!!!!!!

Takpe-takpe, ada harapan lagi.

Cuba try Torrent, Mediafire, Rapidshare, Filesonic. Boleh lagi tak ?

Selamat tinggal sayangku


Pssst.. dah ada cara dah, cuba baca sini dulu

12 comments:

En Jay said...

sama la bro, bru wa nk dload onepiece, lalu proxy pun xleyh, haish2.. kalo lu jmpa cara, jgn lupa share eh

iPai said...

dah ada care dah .. baca post ni dulu, hehehe

Double N said...

huhuhuhu.. ala .. byk tips kat google.. cari je.. kat sini pon ada

Cara nak bypass/ lepasi web file hosting yang di block oleh s*****x!!

fuad said...

Apela dorang ni.. block pulak.. da la itu antara keperluan dalam internet.. bengong tul..

Meck said...

apa la drg ni. apa kata block google terus. nasib aku tinggal kat brunei haha. gunala torrent je. harap-harap tu x kena block la kemudian hari

iPai said...

block google ? uhuh .. dasat sgt tuh ..

pauline said...

jom balik zaman purba.. =) tak yah susah2 memeningkan kepala kan? =)

iPai said...

wah .. balik ke zaman purba .. susahnya .. ^_^

En Jay said...

xkan guna burung merpati kot pasni? haha

iPai said...

haha .. kita pakai signal asap ..

haha..ko ni ipai layan jgak erk cerita nora elena ngan korea..
ingtkan pompuan je layan.

iPai said...

eh tak layan sebenarnya .. cumanya simpan utk hari kebosanan .. ahah .. nora elena tuh pon tak stat tgk pon lg .. uhuh