Wordless Wenesday #2

June 29, 2011 iPai 25 Comments

Salam


Baca kat post sebelum ini

25 comments:

Syuxer said...

itu patung kegemaran n laptop bro? n juga berasal dari n9?

Wani said...

piwwit!!!

itu danbo yg tolong telefon telekom yang telah di post menggunakan leptop itu di n9, hahha

ps:cantiknye gambaq! apa rahsianya =)

haha..n9 bro?kantoi.

EYFAalias said...

ala. nk menatang tuuuu :(

Cik Pelangi said...

danbo posing dpan laptop...babai sume org sbb nk g naek gunung dato kat n9~

cepat le balik incek........

cute patung amazon ni.. ^^

eh bukan domo kun ke?

maap x knl anak ptung

anak tucin knal la

hik hik =P

iPai said...

syuxer ~ huhuu .. takde laa patung kegemaran pun, tapi memang ada buat seni kraftangan kertas ..

yup my laptop yang baru berusia .. er berapa bulan ek .. lupa plak .. tp yang pastinya dibeli selepas laptop pertama rosak dek penangan final year report ..

aku negeri sembilan .. ko negeri sembilan juga ke ?

iPai said...

Wani ~ weeewit .. sangat penerangan di situ .. rahsia ? aim elok2, tekan butang .. hehehe

iPai said...

abg stalker ~ yup2, n9 .. n9 juga ke ?

iPai said...

eyfa ~ eh nak juga eh ? er . er .. nak cakap ape ek ..

iPai said...

Pelangi ~ sudah balik dah !! yeay !!

iPai said...

Anif ~ a ah .. famus gila .. ada jual patung ori ye .. aku budget mesti beratus .. nak jimat, buat sendiri pakai kertas je laa ..

iPai said...

gadis merah jambu ~ uhuh .. domo tuh yg warna coklat kan ? heheh .. ada org bgtau nama dia danbo .. uhuhu

aku ni cmpur2 ipai..melaka,johor,kl.x tetap r.n9 aku x pnh menetap lg r.awek n9 pun x pnh sgkut kot.

Syuxer said...

aku ore kelate jah bro..:)..

Tea said...

danbo! hehe. cantek gmb. :)

salwaismail said...

tak buat WW pun kelmari. relax je post entry panjang berjela.
:D

.m y z. said...

actually tak berapa nak paham sgt gambar ni. hee. just nampak perkataan n9 je. yang lain semua blurr T__T

p/s : jom exchange banner :)

iPai said...

abg stalker ~ owh begitu ke .. hehe .. takpe2 .. jodoh itu tak kemana .. kalau ada dgn n9, n9 laa ..

iPai said...

syuxer ~ wah kelantan .. aku pernah pergi rantau panjang 2x je .. yang area lain tak pergi sangat

iPai said...

Tea ~ a ah .. danbo .. uhuh ..cantik eh ? trimas ..

iPai said...

salwaismail ~ takde hal punya .. ok je kalau post2 panjang .. ni pon ada terasa nak buat ..

iPai said...

m y z ~ haa, actually, malam sebelum tuh dah buat auto-post untuk post ni .. pada pagi rabu tersebut nak panjat gunung datuk .. jadi sempena merasmikan kamera baru (juga), ambil gambar danbo depan laptop tercinta dengan background, 'Gunung Datuk, N9' hehe

alif haris said...

ohai danbo :)