Hutang post: Gambar pergi IKEA

June 25, 2011 iPai 24 Comments

Salam

Dulu pernah kata nak post pasal gambar pergi IKEA (Kes yang tak dapat nak makan meatball tuh). Jadi menunggu laa fotografernya, habis trip ke Vietnam. Tetapi bila pulang beliau sudah busy untuk stat Master beliau di UTM, Semarak. Maka bermulalah siri desakan untuk menghantar gambar ke e-mel aku, untuk aku postkannya di blog.

Terima kasih yang tak terhingga kepada Cik SHEEQA yang akhirnya berjaya menghantar gambar ni ke e-mel aku. So enjoy yer.

P/S: Sorry gambar tak banyak, pasal banyak yang gegar-gegar. Aku amik yang aku suka je.







24 comments:

senyumSOYA said...

wooo~ x pernah sampai ikea lagi... adei..
tunggu bro bwak jln2 nak jln ngn kawan2 x bley beli brg gak..duit xda..heheh

Ira Bulat said...

ikea memang best..gilaaaa kalau g sana.. sume nak beli..tapi duit haprakkk..huhuhu...

ieka mmg best!! lau pegi takat sejam dua..x best..time duk serdang dulu, rajin g ikea beli barang2, bantal penyangkut baju..wahhhh best oo!!! duit pun mengalir cepat

iPai said...

soya ~ ala, tak yah beli pon takpe .. jalan2 je .. mesti puas ati tau ..


ira ~ tak beli tak per .. kita berangan lagi best .. ops .. haha


zairi ~ mak ai .. ko beli juga ke ? mahal kot .. memang mengalir dan cair duit2 tuh .. uhuh

Ira Bulat said...

dah ade rumah sendiri baru syok nak pegi ikea..hehhee

iPai said...

ala .. lama laa cam tuh .. sambil2 pergi pon ok wat .. baru syok ..

waaaaa bestnyeeee nak itot nak itot

iPai said...

farah wahedda ~ nantikan buat blogger gathering gitu .. wah .. uhuh

Syuxer said...

ikea memang tempat kemestian untuk beli perabot2 yang cun..tapi kalau poket tak tebal usah bermimpi huhu..kualiti terjamin power..:)

iPai said...

syuxer ~ tapikan, ada orang kate, kite pergi sana, cari ilham untuk design dan lepas tuh, cari custom kat tepat lain utk buat macam yang kita nampak .. ok dok gitu ?

lau beli..puas hati tau!!! but kena belek (check) abis2..kadang2 ada sstgh brg tu da rosak...paling best bantal kat situ!! almari bujang!!! kalau p amik beg besar kat bawha tu..macam jadik pelarian jak

iPai said...

zairi ~ uish .. ada yang rosak juga ke .. mmg kena hati-hati juga laa ni ..

suka design almari .. suka boleh letak macam-macam dalam tuh ..

barang2 yg kecik2 like penyangkut baju kayu, almari yg lipat2 tu..kena perati..hari tu penah skali beli penyangkut baju n cermin muka...rosak..pastu lau p beli, sure check 2-3 kali...

iPai said...

zairi ~ wow .. ni dah dikira tips ni .. kene check ok !! thnax for d info zairi !!

makan x meatball ikea?

me suya said...

rajin berjalan encik Ipai sekarang ni~

iPai said...

rozuan ~ tak dapat !!! T_T time tuh kes tutup semua gerai makanan kat IKEA tuh ..

suya ~ ops .. suya perasan ke ?

Ecah Ecot said...

nak g ikea jugakkk..

iPai said...

ecah ~ huuu .. jom jom ... tapi ecah bayar duit minyak .. heheh

kalau i pergi ikea mesti lg banyak gambar yg i amik..best cuci mata walaupun tak membeli

aku hanya mampu pegang dan berangan perabot dia saja..

oh ya,

dorang cakap, meet ball kat ikea sedap.. betul ker?

iPai said...

neon ~ actually gambar banyak .. tp gegar .. uhuuhu .. sedihnya ..

iPai said...

mawar ~ yup, mereka kata sedap .. waa, tak merasa lagi .. wuuu ..

hahahahah sape yang parkinson sgt tu =P just kidding !