Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Saturday, June 25, 2011

Hutang post: Gambar pergi IKEA

Salam

Dulu pernah kata nak post pasal gambar pergi IKEA (Kes yang tak dapat nak makan meatball tuh). Jadi menunggu laa fotografernya, habis trip ke Vietnam. Tetapi bila pulang beliau sudah busy untuk stat Master beliau di UTM, Semarak. Maka bermulalah siri desakan untuk menghantar gambar ke e-mel aku, untuk aku postkannya di blog.

Terima kasih yang tak terhingga kepada Cik SHEEQA yang akhirnya berjaya menghantar gambar ni ke e-mel aku. So enjoy yer.

P/S: Sorry gambar tak banyak, pasal banyak yang gegar-gegar. Aku amik yang aku suka je.







24 ngomelan:

senyumSOYA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wooo~ x pernah sampai ikea lagi... adei..
tunggu bro bwak jln2 nak jln ngn kawan2 x bley beli brg gak..duit xda..heheh

Ira Bulat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ikea memang best..gilaaaa kalau g sana.. sume nak beli..tapi duit haprakkk..huhuhu...

zairiiskandar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ieka mmg best!! lau pegi takat sejam dua..x best..time duk serdang dulu, rajin g ikea beli barang2, bantal penyangkut baju..wahhhh best oo!!! duit pun mengalir cepat

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

soya ~ ala, tak yah beli pon takpe .. jalan2 je .. mesti puas ati tau ..


ira ~ tak beli tak per .. kita berangan lagi best .. ops .. haha


zairi ~ mak ai .. ko beli juga ke ? mahal kot .. memang mengalir dan cair duit2 tuh .. uhuh

Ira Bulat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah ade rumah sendiri baru syok nak pegi ikea..hehhee

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ala .. lama laa cam tuh .. sambil2 pergi pon ok wat .. baru syok ..

farah wahedda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaaa bestnyeeee nak itot nak itot

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

farah wahedda ~ nantikan buat blogger gathering gitu .. wah .. uhuh

Syuxer said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ikea memang tempat kemestian untuk beli perabot2 yang cun..tapi kalau poket tak tebal usah bermimpi huhu..kualiti terjamin power..:)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

syuxer ~ tapikan, ada orang kate, kite pergi sana, cari ilham untuk design dan lepas tuh, cari custom kat tepat lain utk buat macam yang kita nampak .. ok dok gitu ?

zairiiskandar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lau beli..puas hati tau!!! but kena belek (check) abis2..kadang2 ada sstgh brg tu da rosak...paling best bantal kat situ!! almari bujang!!! kalau p amik beg besar kat bawha tu..macam jadik pelarian jak

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

zairi ~ uish .. ada yang rosak juga ke .. mmg kena hati-hati juga laa ni ..

suka design almari .. suka boleh letak macam-macam dalam tuh ..

zairiiskandar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

barang2 yg kecik2 like penyangkut baju kayu, almari yg lipat2 tu..kena perati..hari tu penah skali beli penyangkut baju n cermin muka...rosak..pastu lau p beli, sure check 2-3 kali...

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

zairi ~ wow .. ni dah dikira tips ni .. kene check ok !! thnax for d info zairi !!

Rozuan Ismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makan x meatball ikea?

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rajin berjalan encik Ipai sekarang ni~

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rozuan ~ tak dapat !!! T_T time tuh kes tutup semua gerai makanan kat IKEA tuh ..

suya ~ ops .. suya perasan ke ?

Ecah Ecot said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak g ikea jugakkk..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ecah ~ huuu .. jom jom ... tapi ecah bayar duit minyak .. heheh

░♥si lampu neon♥░ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau i pergi ikea mesti lg banyak gambar yg i amik..best cuci mata walaupun tak membeli

Mawar Berduri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku hanya mampu pegang dan berangan perabot dia saja..

oh ya,

dorang cakap, meet ball kat ikea sedap.. betul ker?

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

neon ~ actually gambar banyak .. tp gegar .. uhuuhu .. sedihnya ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mawar ~ yup, mereka kata sedap .. waa, tak merasa lagi .. wuuu ..

░♥si lampu neon♥░ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahahah sape yang parkinson sgt tu =P just kidding !

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget