SALWAISMAIL.BLOGSPOT.COM GIVEAWAY

June 27, 2011 iPai 7 Comments

Salam


Mari support giveaway kawan yang saya baru kenal ni. Nama dia salwaismail. Sangat terpegun dengan list follower dia yang sangat banyak (di samping nama dia sama dengan nama tersayang saya).


:nangisbangga:Macam mana laa nak banyak follower ke tahap itu


Yang menariknya, hadiah yang diberikan adalah baju Padini.


:pleasematacantik:Dah la aku suka gila dengan baju Padini


Untuk makluman lanjut, sila laa klik sini untuk membaca cara dan syarat penyertaan. Jangan lupa kena jawab soalan yang mudah ini untuk dapat t-shirt padini.


Soalan: Kenapa saya perlu pilih korang sebagai pemenang/penerima?


Jawapan: Cik Salwa Ismail kena pilih saya sebagai pemenang kerana kita kan baru kenal dan sebagai kawan baru, memberi hadiah yang disukai kepada kawan baru itu adalah sangat-sangat digalakkan. Ini dapat merapatkan hubungan kawan kita.:malula:


:panasnya:Sangat tidak berbakat dalam menjawab soalan berbentuk slogan ini



Di sini saya nak kenalkan (tag) dua orang kawan saya kepada Cik Salwa Ismail iaitu;
dan

7 comments:

haha. kalau tak nak jawab cmne? huu.. baju padini tu saiz ape ekh? :P

salwaismail said...

terima kasih :)

iPai said...

syazwan ~ eh takut besar ke ? rasanya request dgn cik salwa je nanti ..

cik salwa ismail ~ sama2 ..

EYFAalias said...

mentang2 dh nak raya. bagi hadiah baju. wow! cool! good luck ipad! ahaha

iPai said...

eyfa ~ ada orang nak bagi baju tau .. eyfa bila lagi .. hak3 ...

EYFAalias said...

tgk la 2 3 tahun lg. ahhaa

Ira Bulat said...

nak kene berperang dengan aizat ni!