Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Monday, June 27, 2011

SALWAISMAIL.BLOGSPOT.COM GIVEAWAY

Salam


Mari support giveaway kawan yang saya baru kenal ni. Nama dia salwaismail. Sangat terpegun dengan list follower dia yang sangat banyak (di samping nama dia sama dengan nama tersayang saya).


:nangisbangga:Macam mana laa nak banyak follower ke tahap itu


Yang menariknya, hadiah yang diberikan adalah baju Padini.


:pleasematacantik:Dah la aku suka gila dengan baju Padini


Untuk makluman lanjut, sila laa klik sini untuk membaca cara dan syarat penyertaan. Jangan lupa kena jawab soalan yang mudah ini untuk dapat t-shirt padini.


Soalan: Kenapa saya perlu pilih korang sebagai pemenang/penerima?


Jawapan: Cik Salwa Ismail kena pilih saya sebagai pemenang kerana kita kan baru kenal dan sebagai kawan baru, memberi hadiah yang disukai kepada kawan baru itu adalah sangat-sangat digalakkan. Ini dapat merapatkan hubungan kawan kita.:malula:


:panasnya:Sangat tidak berbakat dalam menjawab soalan berbentuk slogan ini



Di sini saya nak kenalkan (tag) dua orang kawan saya kepada Cik Salwa Ismail iaitu;
dan

7 ngomelan:

syazwan aizad bin abdul mutalib said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha. kalau tak nak jawab cmne? huu.. baju padini tu saiz ape ekh? :P

salwaismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terima kasih :)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

syazwan ~ eh takut besar ke ? rasanya request dgn cik salwa je nanti ..

cik salwa ismail ~ sama2 ..

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mentang2 dh nak raya. bagi hadiah baju. wow! cool! good luck ipad! ahaha

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eyfa ~ ada orang nak bagi baju tau .. eyfa bila lagi .. hak3 ...

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tgk la 2 3 tahun lg. ahhaa

Ira Bulat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak kene berperang dengan aizat ni!

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget