Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Wednesday, June 22, 2011

Danbo dan Telekom

Salam







Click Danbo untuk cari yang lain

P/S: Tadi ada blogger ni, http://airzone09.blogspot.com datang melawat. Tengok theme dia guna Danbo. Rasa serba salah plak nak publish post ni, sebab takut dia ada wat benda sama. Tapi, tak kisahlaa kan, aku baru je blog dia tadi.

15 ngomelan:

ogies said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

danbo nih sgt comel... sekian.. =)

miss puteri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe.kita kena gerakkan dia kan?? comel2.

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ogy ~ saya pon comel .. ops ..

put ~ hee .. yup2 .. leh gerak .. nak suh dia gerakkan nanti, kita plak takut, sebab dia hidup .. heheh

►AdamXis◄ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

assalam...hehehe.rajin edit.kabel kena curi kah?fuuhh...

Entri baru : ►Events : # Wordless Wednessday

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Adam ~ ntah laa .. tak tau kene curi ke tak .. tp mmg prob sikit di situ ..

En Jay said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comel la bro, segmen ni mmg bleh g jauh~

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thank you jai .. hehe .. tapi yang first ni macam takde sambutan je .. takut plak nak proceed yang kedua ..

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Comel nye dando ne...aaaaaa

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

trimas .. saya pon comel macam danbo .. wakaka =P

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak jugakkkk!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nak ??!!! kena jawab soalan cepu tembaga. cuba bagi sebab kenapa nak danbo tuh ?

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab birthday eyfa dh dekat. boleh la kasi eyfa 'benda comel' ni sebangai hadiah birthday eyfa. ahahhahahahahahhaahahhahahhaa.

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha .. bile tuh bile tuh ?

Aimifiqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

danbo yg kiut la. ni yg rase mcm nak satu je

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Aimifiqa
hee, dah boleh buat sendiri dah .. hehe

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget