Danbo dan Telekom

June 22, 2011 iPai 15 Comments

Salam







Click Danbo untuk cari yang lain

P/S: Tadi ada blogger ni, http://airzone09.blogspot.com datang melawat. Tengok theme dia guna Danbo. Rasa serba salah plak nak publish post ni, sebab takut dia ada wat benda sama. Tapi, tak kisahlaa kan, aku baru je blog dia tadi.

15 comments:

ogies said...

danbo nih sgt comel... sekian.. =)

miss puteri said...

hehe.kita kena gerakkan dia kan?? comel2.

iPai said...

ogy ~ saya pon comel .. ops ..

put ~ hee .. yup2 .. leh gerak .. nak suh dia gerakkan nanti, kita plak takut, sebab dia hidup .. heheh

assalam...hehehe.rajin edit.kabel kena curi kah?fuuhh...

Entri baru : ►Events : # Wordless Wednessday

iPai said...

Adam ~ ntah laa .. tak tau kene curi ke tak .. tp mmg prob sikit di situ ..

En Jay said...

comel la bro, segmen ni mmg bleh g jauh~

iPai said...

thank you jai .. hehe .. tapi yang first ni macam takde sambutan je .. takut plak nak proceed yang kedua ..

Comel nye dando ne...aaaaaa

iPai said...

trimas .. saya pon comel macam danbo .. wakaka =P

EYFAalias said...

nak jugakkkk!

iPai said...

Nak ??!!! kena jawab soalan cepu tembaga. cuba bagi sebab kenapa nak danbo tuh ?

EYFAalias said...

sebab birthday eyfa dh dekat. boleh la kasi eyfa 'benda comel' ni sebangai hadiah birthday eyfa. ahahhahahahahahhaahahhahahhaa.

iPai said...

haha .. bile tuh bile tuh ?

Aimifiqa said...

danbo yg kiut la. ni yg rase mcm nak satu je

iPai said...

@Aimifiqa
hee, dah boleh buat sendiri dah .. hehe