Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Saturday, July 16, 2011

Aspire Graduan 2011 tak best

Salam

Cakap tak nak update, tapi aku update juga kan. Ntah apa-apa ntah aku ni. Aku update pendek je. Tapi tak larat nak blogwalking lagi. Nanti, aku serang blog-blog yang komen kat post aku ni. Ooohh. berani conteng-conteng kat post aku ye, nanti aku conteng balik kat post korang. Serangan komen akan bermula hari Isnin.


Hari ni ngada-ngada pergi Kuala Lumpur Convention Center, pergi usha Aspire Graduan 2011. Jumpa member satu kelas, kenal member baru dari UPM, tersempak member lama daripada KMM, dan jumpa member yang dah jadi Manager kat salah satu booth kat dalam tuh; padahal member wanita sama baya tuh. Memang tabik r kat dia, dalam 3 bulan keja dapat naik pangkat.


Tapi malangnya bagi pendapat persendirian berhad aku, Aspire Graduan ni tak best sangat. Sebabnya senarai syarikat yang sikit. Ya, aku setuju syarikat yang datang tuh banyak; 50 syarikat. Tapi untuk spesifik kos tertentu terlalu sikit. Aku print 10 resume pun tak habis untuk dihantar ke syarikat. Atleast, patut kena 100+ yang syarikat datang, baru best. 


Hoho. Nak demand lebih-lebih plak. Cepuk aku jap.


Lepas tuh kan, aku ada terserempak beberapa blogger famous tau. Gila. Cam jakun-jakun juga aku. Tapi jakun bawah tempurung je laa. Aku poyo cool, macho je, dalam hati meronta-ronta nak tegur. Tapi aku ni penyegan. Hahaha. Dalam banyak-banyak yang famous, yang aku kenal Nisa Kay je. P/S: Mengumpat kat sini kejap boleh tak ? Dalam blog dia nampak putih r, tapi real life, agak gelap sikit. (Kalau Cik Nisa baca, minta maaf ye)

Moral of the story today, gambar aku dalam blog ni pun
apa kurangnya, jangan percaya dalam gambar-gambar dalam blog ni ye. Aku sebenarnya lagi HITAM  !!

56 ngomelan:

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha. stended laa, gmbar kann. :P

adeeb khairudin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha. gambar boleh menipu. eh yeke. haha

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

la..siannye...penat2 print 10 resume kan..
gambar jangan boleh dipercaya sgt..teeheee

izfanora said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baru je nak konon-konon rindu.. :P

oo, dier pun wat entry psl g event nie gak kan. ingat nk g, tapi xder member lah plak. hihi..

kamu tue putih yer..? :P

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bole x ckp cmni,"dlm gmbr aku putih.luar gmbr aku lg putih!".hahahha ;))

xpe la ipai..rezeki ada di mn2.insyaAllah.usaha lbh lg. :)

syarifahsidrus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

banyak peluang kat tempat lain la tu..hheee

*gambar kan tak boleh percaya*hhaa

azie5ouh!8 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

graduan aspire nih diadakan setiap tahun eaa?? al-maklumla baru hbs first yr..bnyk bnda ta taww...XD

najihah sahami said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erk..mish xpenah pulak tau kewujudan mnde alah ni. huhu.jakun!

Suhazli said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha!gile jahat kutuk orang..

cuba lagi..rezeki ada mana2 je

putra87­™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nak pegi... tapiii.. xterpegi... Coz peminat setia bola... hahaha

nurathirahkaman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

100+ resume??nak test power ka hapa neh?:)

[sutera kasih] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

besntya dpt pegi aspire graduan tu..jeles :(


saya pun gelap jgk hehe

Mr Lonely said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

walking here with a smile.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

Fyqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gmbar skng bole edit bagaii

Nisa Kay said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahahahaa..
no worries. no hard feelings here. btw sy x populerrr.
ahahahahaha :P

Cik Aish said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku pun nk g gak tpt ni ..tp last2 tak jadi..nnt kat melaka ada buat job fair..time tu la kot ak g.. ha amboi ko..klu jumpa aku, silap2 ko komen,

dlm blog nampak tak comel, kat luar nampak mcm awek muda nya. hahahahahahaha

Qaseh dalia adelia said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe .. dalam komputer sume nmpak cantik ..with lensa kamera , with mekap .. qaseh kat luar mcm nenek kebayan jgn trkejut tau haha

nana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow! xsaba nak grad.. =)

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh! pergi tak ajak eh! hahaha

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh! pergi tak ajak eh! hahaha

Nisa Kay said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha mana ade terasa.. betollah tu kat luar gelap sikit. no worries, sy x mrh langsung.
kehkehkeh...

Bro ahmad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ipai bro tak kenal nisa kay..serioss

fatin syahirah :) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku lagi kesian. tak tahu pun untuk apa aspire bla bla uhh. haha. baca dah pun still tak faham -.- haha

MamaEma said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jangan percaya pada gambar..hehehe..

kalau terjumpa mamaema ni..jangan kutuk pulak yer..ahaks..

abglan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ha ha ha!! lawak2... aku tak kenal lagie dia nak gie intai jap keh keh!!

alif haris said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

laa tak best ke bro .. seb bek aku tak jadi pergi hahaha

eQuRlz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hakhak.. apa la iPai ni.. mngumpat Nisa..

gambar boleh di edit.. tp gamba eqa real tau :p <--perasan

kotak bulat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nisa kay? tak kenal..hehhe.. nak tgk blog dia kejap la.. :)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Tea
tu laa pasl .. gambar kan ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@adeeb khairudin
hehe .. tak menipu, tapi terpedaya saja .. hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@SoLy SoLicious
a ah .. penat print 10 .. uhuhu ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@izfanora
hak2 .. putih laa juga .. la nape tak g .. kalau tak leh buat2 terserempak kan ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Abang Stalker
uhuh .. kalau bro memang begitu laa nampaknya .. uhuh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@syarifahsidrus
yup .. rezeki kat tempat lain .. heheh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azie5ouh!8
eh ni rasanya 1st time .. sebelum ni tak pernah dngar laa plak ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@najihah sahami
owh mungkin tak sampai ke najihah kot .. takpe2 .. najihah dah keje kan

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@putra87­™
sempat je pergi siang tuh sebelum pg tgk bola .. hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@nurathirahkaman
uish .. print 10 je .. bukan 100 .. kalau syarikat banyak, kita boleh pilih industri yang kita nak..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@[sutera kasih]
eh tak dapat pergi ke ?

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mr Lonely
hee, jalan2 kat blog smile ke atau smile kat aspire ni ? hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Fyqa
hehe .. boleh edit ek ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Nisa Kay
Terima kasih sebab tak amik hati .. sebenarnya fofular gitu ..


(macam mana laa nisa kay ni boleh sampai sini nieh)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Aish
hahah .. itu perasan namanya ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Qaseh dalia adelia
wah nak gak tgk nenek kebayan rupa cam ne .. hehehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@nana
takpe .. akan tiba masanya nanti ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@EYFAalias
ala eyfa pergi tgk wayang kan ? kan kan ?

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Nisa Kay
terima kasih nisa kay


(aku suspek ni mesti peminat dia, foward blog aku kat dia ni. haha. haddoi, malu laa aku cam ni)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Bro ahmad
cuba bro pergi berkenalan dengan dia .. hehehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@fatin syahirah :)
eh aspire ni macam karnival kerjaya .. uhuh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@MamaEma
eh tak kutuk laa .. yg atas tuh tak kutuk kan ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@abglan
uhuh .. intai2 .. jangan tak intai plak ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@alif haris
a ah .. tak best r bro .. uhuhu

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eQuRlz
terngumpat, sekali dia datang sini woo .. seram aku ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Suhazli
haha .. bukan kutuk r .. terngumpat je .

izfanora said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah.. iPai putih.. jambu lah plak nie.. :P

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@izfanora
er saya putih ke ?

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget