Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Wednesday, July 13, 2011

Pengomel ngetop ipai-ans.blogspot.com #2

Salam




#6 Nur Syafiqah Md Takiyuddin

Syafiqah ni kenal bulan lepas. Walaupun baru kenal, tengok laa betapa rajinnya dia komen. Syafiqah ni student UPM, tapi aku tak pasti plak dia amik course apa. Kitorang jadi agak rapat juga sebab dia ni orang utara. Aku yang belajar kat USM ni, lekat juga la cara taip loghat Utagha ni. Dulu aku pernah request buat air asam sebab masa kat USM dulu, aku suka sangat makan dengan air asam ni. Dan Syafiqah telah buat satu post khas untuk request yang aku mengidam tuh
Terima kasih Syafiqah



 #7 miss puteri

Haa, ni dia Cik Put. Salah seorang ahli Kelab Rekreasi Universiti (KRU) USM Kampus Induk. KRU Kampus Induk ni sangat aktif dengan aktiviti memanjat gunung mereka. Aku sendiri pun tak sempat nak join aktiviti diorang sebab kenal masa tahun ketiga. Time tuh aku ada komitmen besar terhadap persatuan lain. Dia ni ada dua blog sekarang ni. Yang aku paste kat atas tuh adalah blog personal dia, blog yang satu lagi adalah blog kahwin dia. Haa, dia ni nak kahwin dah. Malah, tarikh konvo aku jatuh pada kenduri kahwin belah laki di Parit Buntar, Perak. 
Harap-harap boleh juga singgah ke kenduri kahwin Put.


#8 Abang Stalker

Abang Stalker, ni sangat gila dalam mengkomen. Antara pengkomen yang sangat tegar. Sebab kadang-kala mana-mana blog yang aku nak pergi mesti ada nama dia. Naik hairan aku macam mana laa dia boleh keep-in-touch dengan kawan blogger dia. Walaupun baru sebulan lebih kenal, tapi dia ni sangat peramah. Kalau korang suka baca tips-tips, korang boleh baca blog dia. Aku rasa nak gelak je baca dia punya tips-tips tuh. Tapi deep down, ada betulnya juga. Abang stalker ni pandai masak. Aku tak pernah rasa dia masak, tapi bila dia pernah kongsi resipi tempoyak goreng.
Aku tak pernah dengar resipi tuh.


#9 Syuxer

Syuxer ni macam Abang Stalker gak. Kuat komen. tapi sekarang ni dia sangat busy dengan balasan kunjungan dan balasan komen. Dulu aku pernah review blog dia ni, pasal dia buat promosi blog-blog untuk segmen dia. Dia ni suka update pasal isu-isu semasa dan kadang-kadang dia suka kumpulkan maklumat-maklumat pelbagai contoh post macam, 10 wanita tertinggi di dunia. Ada juga dia bagi tips pasal cara nak dapat BE.


#10 Rozuan Ismail

Ketika aku kenal Rozuan Ismail ni, aku rasa cam takut nak tegur dia. Sebab Follower dia ramai gila. Rajin follow post aku seboleh yang mungkin. Dia ni dah macam blogger otai dah. Sekarang pun follower dia ramai. Busy mengunjungi rakan-rakan blogger yang datang ke blog dia. Aku tahu sekarang dia belajar kat UKM. Aku rasa laa, dia ni pandai main biola laa. nanti kita request ramai-ramai suh dia buat video dia main biola nak ? hehe.


20 ngomelan:

MamaEma said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pelik tgk jari itu..

Nur Syafiqah Md Takiyudin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hihi. Saya student Major Biology! :) Thank you Ipai! :DD

[sutera kasih] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh ada lagi, jom terjah cari kenalan baru hehe

Acik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eeeee .. takutnya tengok gambar tu! arghhhh!

salwaismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ipai, nak tutorial untuk free banner tu. nak letak kt blog jgk. hee :D

adeeb khairudin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hak hak. nak dipomote jugak. hihi

senyumSOYA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nampak UPM disitu~ salam syafiqah ^^!

ipai? saya bile plak? hahahah.. komen pun kadang ada kadang xda ni..cmna nak dapat review free kn? heheh ^^"

~~Ticer Wann~~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak jugak.... tak acii... :D

miss puteri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sayalah put tu! eceh..hehe. komen rajin kadang2 update blog malas.hee.. tq ipai!!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@MamaEma
pelik ke ? hehe .. comel laaa .. hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Nur Syafiqah Md Takiyudin

owh biologi .. heheh .. sama2 ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@[sutera kasih]
yup2 .. sila la terjah ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Acik
hee .. takut ke .. jgn tgk lama2, nanti mimpi ngeri nanti

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@salwaismail
owh nak ekh .. akan cuba sedaya upaya utk buat tutorial dia .. hehe .. tp lambat sikit leh ? bz sikit ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@adeeb khairudin
request akan dipertimbangkan .. hehe .. tunggu .....

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@senyumSOYA
owh patut laa comment kat entri yang sebelum ni cam pelik .. bila baca yang ini baru paham ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@~~Ticer Wann~~
hehe .. nanti ticer wan join next review .. hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miss puteri
haa ni laa dia put .. sama2 ..

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owh..terselit kt cni rupanya. ;D malu2 hamster dibuatnya.ahahah..pusing mn2 mst jmp ko la bro.nk bt mcm mn kn.haha

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alamak..seronok x terkata lpe lak nk ucap terima kasih ipai. :)

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget