Pengomel ngetop ipai-ans.blogspot.com #4

July 13, 2011 iPai 23 Comments

Salam

  Sambungan daripada Pengomel ngetop ipai-ans.blogspot.com #3



#16 najihah sahami

http://najihahsahami.blogspot.com/

Kat blog, najihah sahami ni dipanggil Mish Lollypurp, pendeknya 'Mish' la. Hee, dia ni baru je kenal. Baru sangat kot. Jadi masih samar-samar dia ni mana satu. Hehe. Seingat aku, dia ni pun dah habis belajar dan akan konvo bulan 12 ni. (Mish, kalau salah bagitahu ye). Tapi aku tak pasti dia amik course apa. Hehe. Atau pun aku yang tak ingat sebenarnya. Nanti korang kena tengok adik dia, yang orang sangkakan anak dia. Ada video siap.



#17 mye
Ketupat Rendang
http://edentotapcool.blogspot.com/

mye ni tak kenal sangat juga. Tapi rasanya dia ni antara loyal silent reader yang kadang-kadang komen. Paling terbaru yang aku tahu, dia ni tinggal kat Seremban juga. Baru je tahu kat post nasi panjang #2. Apa kata korang terjah post dia tentang Kisah Sebiji Epal




#18 Putra87

Putra ni kawan kat USM juga. Dia ni merupakan segala taiko donwload di USM. Aku tak banyak tahu pasal era download yang dia ada, tapi yang aku tahu banyak jasa dia ni kat budak Engineering USM dengan sumber download dia. Ada pernah sekali tuh, dia pernah buat radio internet kampus kejuruteraan. Sampaikan boleh request lagu lagi. Hehe. Cara dia fikir ni memang lain daripada lain. Dan ada di antaranya kita tak teragak dengan apa yang difikirkan. Haa, baru-baru ni dia dapat handphone baru.



#19 nabilah_2908

Nabilah ni baru kenal. Tak sempat nak korek-korek rahsia dia. Dia ada dedahkan yang dia ni duduk kat area Melaka. Follower ramai gila, dia kira otai juga ni. Takleh salah cakap, nanti kena serang sudeh. Tapi aku suka post terbaru dia yang bertajuk; Bersetubuh itu apa?




#20 salwaismail


Salwa ni antara blogger otai macam Nabilah sebab follower dah sampai ribuan. Mantap. Bayangkan saja, baru 18 tahun dah power dalam blogging kan, nanti memang bertambah mantap r blog dia. Hee, dia ni pun baru kenal juga, dan tak dapat beramah mesra lagi. Tinggal kat Butterworth, Penang. Hari tuh, dia ada offer sesiapa yang nak edit blog, dia boleh buatkan. Kiranya macam dia ni CSS Queen juga ah. Korang nak join dia punya GA tak ? Boleh dapat baju Padini tau !! Kalau nak klik sini.


 Habis

23 comments:

eQuRlz said...

hi ipai :)

skrg ramai kn blogger muda2.. msa zmn eqa dlu cam xtau satu hape pn psal blog ni..html code ke ape.. bila da nak abis zmn u bru duk start nk blogging.. hehehe

nak pergi terjah la blog2 yg di review ni :)

my latest entri
"WEHHH!!.. BESAR SANGAT KE SHOUTBOX BLOG NI??? AMARAN! ENTRI INI SANGAT PANJANG.."

alif ismail said...

hehe...t.kasih utk extra tips...

aik...xde pun blog alif kat dalam senarai atas ni???hihi...

terjah lagi....

nmpk sgt gua da xde dlm senarai kn..sob..sedih T_T

datang dari blog nabilah juga..hehe....;-)

ila pun suka blog nabilah...best....blogger yang ramah mesra juga...;-)

hehe..seronok!!!thanx ipai..mish pun nk buat review untuk pengkomen2 ah,...hehhee....

yep..mish konvo bulan 12..xsangka ingt. hihi..mish amek diploma farmasi je..T_T

terjah lagi~~

salwaismail said...
abglan said...

Tegahhari lagi nie... malam kang baru terjah

nabilah_2908 said...

oupsss...ada AKH di sini...huhu.. :)

thnks..!! tak tau nak kata apa. :) :)

iPai said...

@eQuRlz
betul la .. skrang ni budak sekolah pun berblogging .. dasat r .

iPai said...

@alif ismail
ur welcome .. ehhe

iPai said...

@lala shaheila
terjah2 !!

iPai said...

@Abang Stalker
eh jgn sedeyh plak .. bro punya kat no 2 laa ..

iPai said...

@ILA HonEyBuNNy

hehe .. ramah kan dia ? hehe

iPai said...

@najihah sahami
wah diploma farmasi tuh .. hehe .. yang mane terigat tuh ingat laa juga .. kalau tak, banyak je lupa ..

iPai said...

@syarifahsidrus
sila2 ... hehe

iPai said...

@salwaismail
heheh .. terharu ek .. trima kasih tau datang komen ..

iPai said...

@abglan
orait abg lan !! nice !!

wahhh ada list baru lagi..ok jom terjah hehe

iPai said...

@[sutera kasih]
sila2 laa terjah ye .. heheh

Tea said...

ramai ohh pengomel setia kt belog ipai ni. wuh, jeles jeles.

iPai said...

@Tea
eh ni ikut susunan rangking je ..